ΚΑΒΑΛΑ

Η Χρυσάνθη (Χρύσα) Κατζάνη υποψήφια με τον Γιάννη Εριφυλλίδη

Η Χρυσάνθη (Χρύσα) Κατζάνη συστρατεύεται ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά»

Ας αφήσουμε τη Χρύσα να συστηθεί με τα δικά της λόγια:

«Ονομάζομαι ΧΡΥΣΑΝΘΗ (Χρύσα) ΚΑΤΖΑΝΗ και είμαι Δικαστική Υπάλληλος επί 27 συναπτά έτη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καβάλα. Φοίτησα στα Α.Τ.Ε.Ι. Δασοπονίας στη Δράμα και στα Α.Τ.Ε.Ι. Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής στη Θεσσαλονίκη. Έχω πτυχίο Νοσηλευτικής και είμαι πτυχιούχος Οικονομίας & Διοίκησης, ενώ έχω κάνει σπουδές πάνω στο «Μάρκετινγκ Εξαγωγικών Επιχειρήσεων» και ομιλώ πολύ καλά την Αγγλική Γλώσσα.

Διετέλεσα Δικαστική Υπάλληλος Υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης (Πρωτοδικείου, Πταισματοδικείου, Ειρηνοδικείου Καβάλας και Θάσου). Στο παρελθόν, έχω εργαστεί στον τομέα του Τουρισμού σε ξενοδοχειακές μονάδες και σε επιχειρήσεις εστίασης της νήσου Θάσου.

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, αγωνίζομαι από μικρή ηλικία τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, για κάθε τι καλό, κυρίως για τα παιδιά μας και για το λόγο αυτό μετείχα και ως μέλος συλλόγων γονέων και κηδεμόνων σε σχολεία της Καβάλας. Είμαι παντρεμένη με τον Σταύρο Περεσινίδη, με τον οποίο έχουμε αποκτήσει ένα παιδί.

Λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντός μου για τα καλλιτεχνικά δρώμενα, για αρκετά χρόνια ήμουν ενεργό μέλος του άλλοτε “Πολιτιστικού Συλλόγου Κέντρου Καβάλας” και μετείχα ενεργά σε διοργανώσεις Πολιτιστικών Εκδηλώσεων με χορευτικά συγκροτήματα (με Ποντιακούς, Ελληνικούς Παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς), ενώ σπούδασα μουσική επί 3 χρόνια στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας. Ασχολήθηκα οχτώ χρόνια με το Παγκράτιο Άθλημα στη σχολή του αειμνήστου δασκάλου Σίμου Ζαχόπουλου και συμμετείχα σε σχετικές εκδηλώσεις τόσο στην Καβάλα όσο και σε άλλες πόλεις.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version