ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε παρουσία του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή ομόφωνα εξουσιοδότησε το Προεδρείο της ΕΠΟ να διαβουλευθεί άμεσα το πλαίσιο του προτεινόμενου αναθεωρημένου οικονομικού σχεδίου της Ομοσπονδίας, προκειμένου να δρομολογήσει τις διαδικασίες τελικής κατάρτισής του και να υλοποιήσει τις απαραίτητες σχετικές ενέργειες. Η FIFA και η UEFA θα ενημερώνονται διαρκώς για τις αποφάσεις που θα λαμβάνονται.

Επίσης, με ομόφωνη απόφαση της Ε.Ε. ο Δημοσθένης Κουπτσίδης αναλαμβάνει και πάλι την προεδρία της Επιτροπής Ασφάλειας και Γηπέδων, αντί του κ. Λεωνίδα Θωμαΐδη, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του προκειμένου να επιστρέψει ο κ. Κουπτσίδης στη θέση που εξαρχής κατείχε, ενώ νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Δημητρίου.

Τέλος, έγινε αποδεκτή, μετά από διενέργεια διαγωνισμού, η προσφορά της Cosmote TV, στην οποία παραχωρούνται τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-20, από τη φάση των «16» μέχρι και τον τελικό.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version