ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (30/1 – 5/2)

Κριός

Γενικά:

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα συνειδητοποιείς ότι έχει έρθει ο καιρός να αρχίσεις τώρα, από την αρχή, αλλά με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία να κάνεις καινούρια επαγγελματικά σχέδια. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τα αισθηματικά σου. Η Πανσέληνος της Κυριακής σε ωθεί να συζητήσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν με τον άνθρωπό σου ανοιχτά και καλοπροαίρετα. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στην εργασία, ή να μετατοπίσεις ευθύνες προς ανθρώπους που ξέρεις ότι δεν έχουν την ικανότητα να ανταποκριθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις:

Το πάθος και η ανάγκη για διεκδίκηση είναι οι βασικές τάσεις στα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη! Κατακτάς αυτό που θέλεις και το Σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο ζεις φλογερές στιγμές στα αισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά:

Έχεις τον ενθουσιασμό και το κέφι να κάνεις νέα σχέδια ή να πάρεις κάποια ρίσκα στα επαγγελματικά σου! Αξιοποίησε τις ιδέες σου, φρόντισε ειδικά αυτή την εβδομάδα να μην κάνεις μεγάλα και τολμηρά βήματα, γιατί τα οικονομικά σου στέκονται από μία λεπτή κλωστή!

Ταύρος

Γενικά:

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα καλό είναι να φροντίσεις να γίνουν ομαλά και ήρεμα κάποιες αλλαγές που προγραμματίζεις. Απόφυγε τις συγκρούσεις με το περιβάλλον σου γιατί θα πικραθείς. Εξήγησε στους ανθρώπους που αγαπάς ότι οι αλλαγές που έχεις αποφασίσει είναι για το καλό όλων! Η Πανσέληνος της Κυριακής θα σ βοηθήσει να βρεις τρόπους βελτίωσης των πρακτικών σου θεμάτων. Θυμήσου όμως ότι όποια απόφαση και αν πάρεις, θα χρειαστεί να την υπερασπιστείς για καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις:

Στον αισθηματικό τομέα κυριαρχούν αντιφατικές διαθέσεις αλλά και εξελίξεις αυτή την εβδομάδα. Από την μία πλευρά έχεις όνειρα, επιθυμίες , διάθεση για φλερτ και αναθέρμανση, από την άλλη δυσκολεύεσαι να δεσμευτείς και «κλωτσάς» αντιδραστικά στα θελήματα του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει! Τα γεγονότα γύρω σου, σου φανερώνουν ότι οι επιθυμίες σου πλέον έχουν αλλάξει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά:

Αυτή την εβδομάδα νιώθεις ότι δεν υπάρχει σταθερότητα και ισορροπία στα επαγγελματικά σου και θυμώνεις γιατί ενώ δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό παραμένεις στάσιμος! Στα οικονομικά σου αναμένεται να προχωρήσει κάτι που περίμενες εδώ και καιρό!

Δίδυμος

Γενικά:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα υπάρχουν κάποιες οικονομικές έννοιες και θα χρειαστεί να είσαι προσεχτικός στις κινήσεις σου, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε οικονομικές διεκδικήσεις με συγγενείς, κληρονομικά ή ασχολείσαι με θέματα μίσθωσης, πώλησης ή αγοράς ακινήτου! Απόφυγε δάνεια και ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Η Πανσέληνος της Κυριακής σε βοηθά να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που σε έχουν κουράσει αλλά και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την εύνοια των ανωτέρων σου . Αισθηματικά, μην απορρίπτετε την πιθανότητα της εξέλιξης μιας γνωριμίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις:

Η εβδομάδα έχει την ερωτική χροιά και την σπίθα που σε ξυπνά από το λήθαργο, αφού κορυφώνεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, που σε κάνει ασυγκράτητο σε πειρασμούς, ή και σε προκλήσεις ερωτικές. Ότι ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα όμως, να ξέρεις ότι θα έχει μικρή διάρκεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά:

Στα επαγγελματικά σου είσαι δραστήριος, ενεργητικός και έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάθε κατάσταση. Διανύεις μέρες που σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που θέλεις για το μέλλον της εργασίας σου! Στα οικονομικά δείξε προσοχή και επιφυλακτικότητα.

Καρκίνος

Γενικά:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, είναι απαραίτητο να τηρήσεις αυστηρό πρόγραμμα και προνοητικότητα σε κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις αυτή την εβδομάδα. Η Πανσέληνος πάντως, σε βοηθά να μην έχεις άγχος στα αισθηματικά σου και να μην είσαι ανυπόμονος. Κάτι θα αλλάξει σύντομα και θα σου δώσει όχι μόνο αυτοπεποίθηση αλλά και τον τρόπο να μην αμφισβητείς τους άλλους και προπαντός τον εαυτό σου . Μετακινήσεις και ταξίδια χρειάζονται καλή και προσεκτική οργάνωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις:

Η εβδομάδα έχει σκαμπανεβάσματα στα αισθηματικά σου, γιατί την μία νιώθεις ανασφάλεια, την άλλη ανοίγεσαι σε μία ερωτική ιστορία που εκ των προτέρων ξέρεις ότι δεν έχει μέλλον! Προσπάθησε να μην θυσιάζεις πολλά, για έναν έρωτα που σου έχει δείξει ότι δεν έχει τα προσόντα για να σταθεί στο πλευρό σου έτσι όπως πρέπει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά:

Στα επαγγελματικά μπορεί να κουράζεσαι να κάνεις θυσίες και να είναι πολλά όλα όσα πρέπει να υλοποιηθούν όμως η εβδομάδα θα είναι αποδοτική! Στα οικονομικά σου με μία καλή οργάνωση η εβδομάδα θα βγει με άνεση, σημαντικό να περιορίσεις τα έξοδά σου.

Λέων

Γενικά:

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα είναι δύσκολη και ανατρεπτική, στην πορεία της δεν θα είναι και τόσο εύκολο να αποφύγεις την διάλυση μίας συνεργασίας, αισθηματικής ή επαγγελματικής. Στην πορεία της εβδομάδας συνειδητοποιείς ότι πολλά μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου, αρκεί να προγραμματίσεις αυστηρά το χρόνο σου βάζοντας σε τάξη την δραστηριότητα σου! Η Πανσέληνος της Κυριακής στο ζώδιό σου ενισχύει τη ψυχολογία σου , βοηθά να ανταπεξέλθεις προσωπικές δυσκολίες αλλά θα φέρει ένταση στις σχέσεις σας και καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός και ευέλικτος στη συνεννόηση και στην επικοινωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις:

Τα αισθηματικά σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί αυτή την εβδομάδα, αφού όσα συναισθήματα και να έχεις, ότι και να νιώθεις, είναι φανερό ότι οι μέρες αυτές είναι εκρηκτικές και σου ανατρέπουν τα ερωτικά πλάνα. Ένας ξαφνικός χωρισμός είναι μέσα στις τάσεις των ημερών, φρόντισε να τον αποφύγεις αν δεν θες, βάζοντας νερό στο κρασί σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά:

Οι κόντρες στις συνεργασίες σου θα αφήσουν εποχή αυτή την εβδομάδα … Αντιδράς, τσακώνεσαι και απελευθερώνεσαι από μία συνεργασία που σε άφηνε πίσω ! Στα οικονομικά οι μέρες σε ευνοούν για τόνωση κέρδους.

Παρθένος

Γενικά:

Αγαπητέ μου Παρθένε, μην σε πιάνει πανικός αυτή τη δύσκολη εβδομάδα του Φλεβάρη, γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο, αρκεί να σταματήσεις για λίγο να τρέχεις και να σκεφθείς ήρεμα όλα σου τα προβλήματα. Η Πανσέληνος της Κυριακής θα σε βοηθήσει να προγραμματίσεις τη δραστηριότητά σου και να βάλετε θεμέλια για καινούργιες επιδιώξεις. Ένα οικονομικό ζήτημα που έχει προκύψει χρειάζεται απλά καλύτερη οργάνωση εκ μέρους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις:

Ο έρωτας βρίσκεται σε μία αναγεννησιακή περίοδο αφού η Αφροδίτη από τον Ιχθύ βάζει τα δυνατά της για να τονώσει την αισθηματική σου ζωή ή και γενικότερα την σχέση σου! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη διεγείρει το πάθος, δεν θα λείπουν κάποια ερωτικά καβγαδάκια αυτές τις μέρες που θα έχουν ωστόσο Happy End!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά:

Αν οι προσπάθειες στα επαγγελματικά σου είναι απόλυτα οργανωμένος και μείνεις ανεπηρέαστος από διαθέσεις και συμπεριφορές άλλων, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στα επαγγελματικά! Στα οικονομικά βρίσκεσαι σε περίοδο ανόδου, ευνοούνται διευθετήσεις οφειλών από και προς τρίτους!

Ζυγός

Γενικά:

Αγαπητέ μου Ζυγέ, τις μέρες αυτές προσπάθησε να αποφύγεις αντιθέσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Αισθηματικά, τα πράγματα σιγά – σιγά βελτιώνονται χρειάζεται όμως λίγο υπομονή και επιμονή. Η Πανσέληνος της Κυριακής έχει έντονο ερωτικό χαρακτήρα, ή σε βοηθά να διαλέξεις σωστά τους συνεργάτες σου και να μην επηρεάζεσαι από ανθρώπους που είναι απλώς φίλοι και άσχετοι με τις επιδιώξεις σου. Οικονομικά διαχειρίσου καλύτερα την ακίνητη περιουσία σου για να έχεις ένα επιπλέον έσοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις:

Η παρουσία του Δία στον Κριό βελτιώνει τις συνθήκες στην αισθηματική σου ζωή και προσφέρει ευκαιρίες αναζωογόνησης στα ερωτικά ! Αυτή την εβδομάδα και με την Πανσέληνο, δεν κάθεσαι φρόνιμα στα ερωτικά, αλλά ενδίδεις σε πειρασμούς και απολαμβάνεις στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά:

Μπορεί το κλίμα γύρω σου να είναι εκρηκτικό στην εργασία όμως αν δεν δώσεις και τόση σημασία στα «ζιζάνια» γύρω σου, η επιτυχία είναι δεδομένη! Στα οικονομικά σου η εβδομάδα είναι άστατη και φεύγουν εύκολα τα χρήματα από τα χέρια σου.

Σκορπιός

Γενικά:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να κάνεις αλλαγές και μάλιστα ριζικές! Είναι απαραίτητο να κατανοείς την θέση των ανθρώπων γύρω σου και να εκτιμάς σωστά τις καταστάσεις, προκειμένου να παραμένεις ευχαριστημένος! Η Πανσέληνος της Κυριακής σε φέρνει σε κόντρα και σε αντιδικία με το περιβάλλον σου, ενώ ενισχύει πολύ περισσότερο την ανάγκη σου για να κάνεις μία ουσιαστική ανατρεπτική αλλαγή στην ζωή σου! Κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου φωτίζονται τώρα, ανακαλύπτεις τις εσωτερικές σου ανάγκες, ενώ είσαι πολύ πιο γοητευτικός και ελκυστικός στους γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις:

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ιχθύ δεν σε αφήνει παραπονεμένο στα αισθηματικά, παρόλο που εκεί που πας να χαρείς, αλλάζει διαθέσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά:

Στα επαγγελματικά γίνονται τώρα ανακατατάξεις που σε αποδιοργανώνουν και σε βάζουν σε μία νέα ροή στην εργασία σου! Στα οικονομικά σου αναμένονται κάποιες ειδήσεις που θα σε χαροποιήσουν.

Τοξότης

Γενικά:

Αγαπητέ μου Τοξότη αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι είσαι περισσότερο ευαισθητοποιημένος με τους ανθρώπους που αγαπάς και είσαι πιο ανοιχτός στο να δεχθείς και την συμπαράσταση τους! Με την Πανσέληνο της Κυριακής διευρύνεις τις κοινωνικές σου δραστηριότητες, ενώ οι γνωριμίες που θα έχεις αυτή την περίοδο θα σταθούν χρήσιμες στις επαγγελματικές και οικονομικές σου επιδιώξεις! Φρόνιμο είναι να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να ασχοληθείς με ένα ζήτημα που το έχεις αφήσει να λιμνάζει και να σε ταλαιπωρεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις:

Άστατες ερωτικές διαθέσεις θα έχεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη! Τη μία στιγμή μπορεί να ενθουσιάζεσαι και να παθιάζεσαι, την άλλη να βαριέσαι και να βρίσκεις ψεγάδια! Προσπάθησε να μην παρασυρθείς και πεις αυτή την εβδομάδα μεγάλα λόγια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά:

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου ανοίγονται πολύ καλές ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσεις! Νέες ιδέες και προτάσεις θα σου δώσουν την ώθηση για να προχωρήσεις κάτι που προσπαθούσες εδώ και καιρό.

Αιγόκερως

Γενικά:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, οι δύσκολες αυτές μέρες του Φεβρουαρίου, και ιδιαίτερα η Πανσέληνος, σε ωθούν σε μία περίοδο έντονης δραστηριότητας στον επαγγελματικό τομέα και αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για πρόοδο, σύντομα θα δεις να ανοίγεται ο δρόμος για την εκπλήρωση των στόχων σου . Απαραίτητη φυσικά προϋπόθεση είναι να έχετε στόχους ή να ορίσεις τώρα. Τα αισθηματικά επίσης διέρχονται μια περίοδο αναπροσαρμογής.

Αισθηματικές Προβλέψεις:

Η εβδομάδα αναμένεται να είναι αρκετά φλογερή και ερωτική, θα χρειαστεί ωστόσο να συγκρατήσεις τα πάθη σου και τα λάθη σου, όπως τις ζήλειες και τις απόλυτες εξουσιαστικές συμπεριφορές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά:

Στα επαγγελματικά σου είσαι δραστήριος και προσπαθείς να τα προλάβεις όλα, απογοητεύεσαι επειδή δεν λαμβάνεις αντίστοιχα την οικονομική ανταμοιβή που προσμένεις! Στα οικονομικά είσαι αρκετά ζορισμένος.

Υδροχόος

Γενικά:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να διαφυλάξεις και να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου, καταπολεμώντας το στρες και αποφεύγοντας την καταπίεση που υποβάλεις καθημερινά τον εαυτό σου! Επιμελήσου καλύτερα τα εμπορικά και τα επιχειρηματικά σου σχέδια. Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου εντείνει αντιθέσεις, προβληματισμούς και αντιδικίες. Το ζήτημα είναι να μην ξεπεράσεις τα όριά και να βγεις χωρίς απώλειες από τις κάθε είδους αναμετρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις:

Στα αισθηματικά η εβδομάδα είναι εκρηκτική, επαναστατική και εσύ επιδιώκεις πολύ παραπάνω την ελευθερία σου, γιατί θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο χωρίς μπελάδες. Αν είσαι σε μία σχέση θα υπάρχει παγωμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά:

Μην βλέπεις επιπόλαια στα επαγγελματικά σου κάποιες υποθέσεις και να μην βιάζεσαι να κάνεις κινήσεις που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις! Στα οικονομικά λαμβάνεις είδηση που σε χαροποιεί.

Ιχθύς 

Γενικά:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, μην ριψοκινδυνεύεις για ιδέες άλλων αυτή την εποχή αλλά δείξε πως είσαι συνεργάσιμος σε λογικές προτάσεις. Αισθηματικά, υπάρχει η σχετική ένταση αλλά ίσως και μία αποφασιστική ρήξη. Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να αποφασίσεις τι θέλεις στην προσωπική σου ζωή. Οι άλλοι θα παίξουν ρόλο στη καθημερινότητά σου, αλλά μην παίρνεις αποφάσεις ούτε εν θερμώ, ούτε κάτω από πίεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις:

Με το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων παθιάζεσαι, ερωτοτροπείς και ρισκάρεις για έναν έρωτα, είναι βέβαιο όμως ότι τα συναισθήματα σου είναι πιο επιφανειακά από ότι νομίζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά:

Η εβδομάδα είναι κρίσιμη για τα επαγγελματικά αφού τώρα λαμβάνεις ειδήσεις για μία υπόθεση που σε ταλαιπώρησε το φθινόπωρο και προσπαθείς να συγκροτήσεις τα επόμενα βήματά σου! Στα οικονομικά κάτι που σου είχαν τάξει, γίνεται πράξη.

 

Πηγή: horoskopos.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version