MEDIA

HAREM | Stylish Φορέματα για γάμο Καλοκαίρι 2017

Το μεγαλύτερο στυλιστικό πρόβλημα του καλοκαιριού είναι οι προσκλήσεις σε γάμο. Όσο όμως πληθαίνουν οι κοινωνικές υποχρεώσεις τόσο αυξάνονται και οι ανάγκες στην ντουλάπα σου. Γάμος σε νησί, στην πόλη, ρουστίκ, πολιτικός – όποια κι αν είναι η περίσταση, εσύ ψάχνεις τα καλύτερα φορέματα για γάμο ενώ συγχρόνως θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να τιμήσεις παράλληλα με την παρουσία σου το ζευγάρι που σε καλεί.

Τα prints έχουν την τιμητική τους, ειδικά αν αγαπάς τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις: Λουλούδια για τις ρομαντικές, γεωμετρικά patterns για τις πιο «δυναμικές». Το παιχνίδι με τις υφές κερδίζεται με μετάξι και δαντελένιες λεπτομέρειες, ενώ για τις πιο κλασικές και safe επιλογές υπάρχουν πάντα οι μονοχρωμίες. 

Επίσης φρόντισε να κολακεύει τα δυνατά σου σημεία, να είναι σε ένα χρώμα που σε δείχνει ακόμα πιο λαμπερή και όμορφη και να κάνεις ένα μακιγιάζ που θα πηγαίνει με το υπόλοιπο look σου εκείνη την μέρα.

Αν είσαι η νύφη πάντως και θες να αλλάξεις το νυφικό σου στην δεξίωση του γάμου, προτίμησε αν θέλεις  και πάλι ένα λευκό φόρεμα. Και αν είσαι η κουμπάρα πάρε και την συμβουλή της νύφης μιας και είναι η μέρα της!

Επίσης τα ρομαντικά γυναικεία φορέματα με δαντέλα,  είναι στην μόδα. Κοντά ή μακριά η επιλογή είναι δικιά σου και πάντα σκέψου και τον καιρό ή την εποχή που γίνεται ο γάμος. Οι τιμές είναι προσιτές και τα υπόλοιπα φορέματα της ίδιας κατηγορίας μπορείς να τα δεις στο παρακάτω video !

 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version