ΕΠΙΚΑΙΡΑ

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Σόφια

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού με τίτλο “Holiday and Spa Expo” που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας από τις 12 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2015.
Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την συγκεκριμένη διοργάνωση, εκπροσώπησαν υπηρεσιακοί παράγοντες των Διευθύνσεων Εμπορίου και Τουρισμού της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με τουριστικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και με επαγγελματίες και δημοσιογράφους του τουρισμού.
Σκοπός των επαφών και των συναντήσεων ήταν η προβολή της περιοχής ως ένα ευρύ πεδίο προορισμών και επιλογών, με ιδιαίτερη έμφαση, πέρα από τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα, στις θεματικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως είναι οι προσκυνηματικές περιηγήσεις, ο ιαματικός και συνεδριακός τουρισμός, οι επισκέψεις σε πόλεις κ.λ.π.
Στην έκθεση παραβρέθηκαν σημαντικοί επιχειρηματίες από χώρες της Κεντρικής και της Ανατολικής Ευρώπης που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον να γνωρίσουν το τουριστικό προϊόν της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Το περίπτερο της Π.Κ.Μ. τίμησαν επίσης με την παρουσία τους εκπρόσωποι του διπλωματικού, αυτοδιοικητικού και επαγγελματικού χώρου.
Το Νομό Σερρών εκπροσώπησαν υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Σερρών, ο Αντιδήμαρχος Σερρών Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ο Διευθυντής του Σπηλαίου Αλιστράτης Α.Ε. Νίκος Καρτάλης, καθώς και επαγγελματίες του τουρισμού.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version