ΔΡΑΜΑ

GRAND OPENING | Το Σαββατοκύριακο η καρδιά χτυπάει δυνατά στο χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού!

Πιο πολύ χορός και τραγούδι στο Grand Opening Falakro… δεν γίνεται!!! Και η διασκέδαση μέσα στο χιόνι δεν τελειώνει εδώ! Δύο μέρες γεμάτες εμπειρίες και συναισθήματα έρχονται. Η καρδιά αυτό το Σαββατοκύριακο χτυπάει στο Χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρου!

Το 1ο Snow Survivor Games πραγματοποιήθηκε χθες, την πρώτη μέρα του Grand Opening Falakro 2017 με μεγάλη επιτυχία! Η διάθεση και η αγωνιστικοτητα όλων των μαθητών που παρευρεθηκαν ξεπέρασαν κάθε προσδοκία… Ακολούθησαν χοροί, τραγούδια και η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι αργά το μεσημέρι!

Πολλά συγχαρητήρια στους  συνοδούς εκπαιδευτικούς και κυρίως στους μαθητές των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων για την άψογη συμμετοχή τους στις δράσεις.


Επίσης πολλά συγχαρητήρια στο ΓΕΛ και ΕΠΑΛ του Κ . Νευροκοπίου για την διάκριση των μαθητών στις δράσεις και στα παιχνίδια με τα υπόλοιπα σχολεία κατακτώντας την πρώτη θέση. Αξίζει να επισημανθεί και η συμμετοχή του ΕΕΓ & ΕΕΛ Δράμας στις δράσεις των παιδιών μαζί με τους μαθητές των υπόλοιπων σχολείων που αξίζουν αυτές τις Άγιες Ημέρες να τους προσφέρουμε με κάθε τρόπο την αγάπη μας και πολύ χαρά με ζεστά χαμόγελα.

dramini.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version