MEDIA

Γλυκά Χριστούγεννα | Σε Κρηνίδες και Ζυγό Καβάλας

Όλα όσα έγιναν στα Γλυκά Χριστούγεννα σε Κρηνίδες και Ζυγό Καβάλας 

Για άλλη μια φορά οι σύλλογοι ανταπεξήλθαν πάρα πολλή καλά στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους γονείς και στα παιδιά μας,όσοι ζήσαμε από κοντά τις δυσκολίες καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο εγχείρημα ήταν.
Έγινε πραγματικά πάρα πολλή ωραία εκδήλωση και αυτό φάνηκε στα πρόσωπα των παιδιών που αν μη τι άλλο ήταν ευτυχισμένα και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Είδαμε παιδιά να στέλνουν γράμμα στον άγιο Βασίλη,να μεταφέρουν τις ανησυχίες τους και τις ευχές τους στον άγιο που στο άκουσμα τους σε πιάνουν δάκρυα συγκίνησης για τις ‘’απαιτήσεις’’ τους  από τον Άγιο.
Τα  παιδιά με την εποπτεία των δασκάλων του δημοτικού σχολείου Ζυγού έφτιαξαν χριστουγενιάτικα στολίδια με τις χαρτοχειροτεχνίες τους.
Όλο αυτό ήταν πάρα πολύ δημιουργικό και τα απασχόλησε μέχρι να έρθει το τρενάκι εκεί τα ξέχασαν όλα και τρελάθηκαν να κάνουν βόλτες μέσα στο χωριό.
Κρασί ζεστό,ρακόμελο,κάστανα,τραχανόσουπα διάφορα εδέσματα,πίτες,14 μέτρα κέικ,τσουρέκια ικανοποίησαν και τους μεγαλύτερους σε ηλικία.
Ιδιαίτερο τόνο στην εκδήλωση έδωσαν η χορωδία και η φιλαρμονική Κρηνίδων μεταφέροντας μας στο χριστουγεννιάτικο κλίμα των ημερών.

 Τα βεγγαλικά ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους,στο τέλος οι μικροί μας φίλοι περίμεναν υπομονετικά τον Άγιο Βασίλη να τους δώσει τα δώρα τους και να βγούν φωτογραφίες μαζί του μπροστά στην φάτνη.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version