ΚΑΒΑΛΑ

Γιάννης Εριφυλλίδης: Τεράστιο λάθος η πραγματοποίηση έργων στην οδό Κουντουριώτου στην καρδιά της τουριστικής περιόδου

Αυτοψία στα έργα της οδού Κουντουριώτου πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Γιάννης Εριφυλλίδης, συνοδευόμενος από ομάδα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά»

Ο Γιάννης Εριφυλλίδης και η ομάδα του συνομίλησαν με πολλούς επαγγελματίες της οδού Κουντουριώτου, οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονά τους για την έλλειψη ενημέρωσης, σχεδιασμού και μέτρων ασφαλείας, καθώς και την απόγνωση στην οποία έχουν περιέλθει λόγω της δραματικής πτώσης του τζίρου τους στην καρδιά της τουριστικής περιόδου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Οι επαγγελματίες εδώ μου περιέγραψαν εικόνες καταστροφής. Ο τζίρος έχει μειωθεί δραματικά. Εκτός του ότι είναι λάθος το έργο, γιατί δεν έγινε σωστά η μελέτη – μία ακόμη κεντρική αρτηρία της Καβάλας ουσιαστικά θα κλείσει, δεν θα είναι η Κουντουριώτου όπως την ξέρουμε, επομένως φανταστείτε πόσο θα επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο το κυκλοφοριακό στην πόλη –  είναι τελείως λάθος και η στιγμή που έγινε, σε μία τουριστική περίοδο που περνούν τόσοι πολλοί τουρίστες και αντικρίζουν αυτό το χάος.

Και βλέπετε ότι σήμερα δεν γίνονται και εργασίες, οι εργασίες έχουν σταματήσει, επομένως δεν ξέρουμε ακριβώς ούτε πότε θα τελειώσει αυτό το έργο ούτε την τελική του μορφή, καθώς όπως μου λένε οι καταστηματάρχες εδώ ούτε σωστή διαβούλευση έγινε. Πραγματικά ένα χάος. Λυπάμαι πολύ που ταλαιπωρούνται οι συμπολίτες μας κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version