ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γ. Πασχαλίδης | Εγκάρδιες ευχαριστίες στους πολίτες της Π.Ε. Καβάλας

Ο επανεκλεγείς Βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης νιώθει την πηγαία ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους πολίτες της Π.Ε. Καβάλας που για άλλη μια φορά τον εμπιστεύτηκαν και τον ανέδειξαν μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία και στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, δείχνει την ανάγκη η Πατρίδα μας να πάει μπροστά και να εκσυγχρονίσει τους θεσμούς και τον τρόπο διακυβέρνησης της. Η πολιτική των πρωτογενών πλεονασμάτων και των αυταπατών έφτασαν την οικονομία στα όρια της. Τώρα, το θέμα είναι να δοθούν κίνητρα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, του ακρογωνιαίου λίθου της ελληνικής οικονομίας, με απώτερο σκοπό την ανάκαμψη τους.

Οι πολίτες της Π.Ε. Καβάλας γνωρίζουν πολύ καλά το έργο του Γιάννη Πασχαλιδη και είναι ιδιαίτερη τιμή να το εκτιμούν τόσο πολύ, ώστε να συνεχίζουν να τον επιλέγουν και συνεχώς να αυξάνονται. Ο Γιάννης Πασχαλίδης ποτέ δεν χρησιμοποίησε την πρακτική των παχυλών υποσχέσεων για να συγκεντρώσει ψήφους. Το μόνο που έπραττε, πράττει και θα πράξει είναι να δεσμεύεται να συνδράμει τα προβλήματα των συμπολιτών του όπως και με όποιον τρόπο μπορεί. Η επανεκλογή του στο βουλευτικό αξίωμα αποδεικνύει πως οι πολίτες της Π.Ε. Καβάλας όχι μόνο έχουν κουραστεί να τους τάζουν ήλιο και θάλασσα, αλλά έχουν αναπτύξει πλέον και ορθό πολιτικό κριτήριο.

Κλείνοντας, ο Βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ.Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη συμπερίληψη του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Νιώθει επίσης την ανεξάντλητη ανάγκη να ευχαριστήσει τον πρώην Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, καθώς και τις χιλιάδες φίλους για τη στήριξη που του παρείχαν τις κρίσιμες ώρες, όταν κάποιοι προσπαθούσαν να υπονομεύσουν τις κατά αλλά αδιάβλητες διαδικασίες επιλογής υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης ήταν, είναι και θα είναι ενεργό κύτταρο της πολιτικής καθημερινότητας της Π.Ε. Καβάλας, καθώς γεννήθηκε, μεγάλωσε και έκανε οικογένεια στην Καβάλα, βιώνοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματα των συμπολιτών του. Γι’ αυτό, λοιπόν, απευθύνει γενική πρόσκληση σε όλες και όλους να επικοινωνούν με το βουλευτικό του γραφείο για οποιοδήποτε πρόβλημα τους απασχολεί.

 Γιατί ενωμένοι μπορούμε καλύτερα…

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version