Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στον Βόλο | Ξυλοκόπησαν 16χρονο και τον πέταξαν στα σκουπίδια

Σε σοκ βρίσκεται μια νεαρή μητέρα μικρού παιδιού στον Βόλο. Μια ομάδα ανηλίκων ξυλοκόπησαν τον 16χρονο και τον πέταξαν σε κάδο απορριμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε ανήμερα της Τσικνοπέμπτης, γύρω στις 10.15 το βράδυ, στο πάρκο της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου, στην περιοχή Χρυσοχοΐδη. Η νεαρή γυναίκα επέστρεψε οδικώς από φιλικό σπίτι.

Ξαφνικά είδε μία παρέα 12 παιδιών, ηλικίας 16 χρόνων περίπου, οι οποίοι τα είχαν βάλει με έναν συνομήλικό τους. Άλλοι τον χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ άλλοι παρακολουθούσαν και γελούσαν, ενώ στην συνέχεια τον πέταξαν μέσα στον μπλε κάδο της ανακύκλωσης.

Η νεαρή γυναίκα αντέδρασε άμεσα σ’ αυτό το θέαμα ανελέητης βίας. Σταμάτησε το αυτοκίνητο στην άκρη, βγήκε έξω και άρχισε να κινείται προς το μέρος των νεαρών προτρέποντάς τους να σταματήσουν να χτυπάνε το άλλο παλληκάρι. Τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν, δεν απομακρύνθηκαν όμως πολύ, όπως διαπίστωσε η ίδια.

Αμέσως έσπευσε στο σημείο για να βοηθήσει τον έφηβο που βρισκόταν με το κεφάλι μέσα στον κάδο ανακύκλωσης. Το παιδί πάσχιζε να βγει, διότι κινδύνευε εκτός από το να τραυματιστεί ακόμη πιο σοβαρά, να υποστεί ασφυξία έτσι όπως τον είχαν «τσουβαλιάσει».

Μόλις κατάφερε να τον απεγκλωβίσει προσπάθησε να τον πείσει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εξεταστεί από γιατρούς. «Είμαι καλά, σας παρακαλώ μην ανησυχείτε. Μπορώ να το αντιμετωπίσω», υποστήριξε και έδειξε πως δεν ήταν διατεθειμένος να ακολουθήσει τις συμβουλές.

πηγή: .newsbomb.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης | Σουηδοί επιχειρηματίες θα «αξιολογήσουν» επιχειρήσεις της Περιφέρειας ΑΜΘ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης διοργάνωσε με ιδιαίτερη χαρά την πρώτη συνάντηση Σουηδών «αγοραστών» με εξαγωγικά ώριμες επιχειρήσεις της περιοχής.

Στη δράση συμμετείχαν Σουηδοί «αγοραστές», διανομείς και δημοσιογράφοι του τομέα τροφίμων και μη αλκοολούχων ποτών, οι οποίοι συμμετείχαν σε ένα τετραήμερο γεμάτο συναντήσεις, γευσιγνωσίες, επισκέψεις σε πρότυπες παραγωγικές μονάδες, επαγγελματικό networking και μία σειρά μοναδικών δράσεων.

Ο σκοπός της επιχειρηματικής αυτής δράσης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ήταν να αξιολογηθούν οι εταιρείες και τα προϊόντα τους, ώστε να δημιουργηθούν τα κατάλληλα προαπαιτούμενα για την ενδεχόμενη είσοδό τους στη Σουηδική αγορά. Επιπλέον, η δράση στοχεύει στην ενίσχυση της δυναμικής των ελληνικών προϊόντων, αξιολογώντας τα ισχυρά και μη χαρακτηριστικά τους και παρέχοντας ενδελεχή ανατροφοδότηση στις επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις αυτές, στη συνέχεια, θα μπορέσουν να μελετήσουν και να αξιοποιήσουν αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες εσωτερικά.

Καθώς η διείσδυση σε μια αγορά με αυξημένο εξαγωγικό ενδιαφέρον, όπως αυτή της Σουηδίας, είναι μια διαδικασία που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό, η δράση αυτή αποτελεί το πρώτο από τα βήματα που πρόκειται να ακολουθήσει η Περιφέρεια, με στόχο την ενίσχυση των εξαγωγικών προσπαθειών των επιχειρήσεων της.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο “Seabourn Encore” στο λιμάνι Απόστολος Παύλος

Η άφιξη του κρουαζιερόπλοιου Seabourn Encore στο λιμάνι «Απόστολος Παύλος» της Καβάλας νωρίς το πρωί της Τρίτης 4 Ιουνίου 2024 ήταν ένα σημαντικό γεγονός για την περιοχή.

Το πλοίο, το οποίο ταξιδεύει στη Μεσόγειο, μεταφέρει περίπου 500 τουρίστες, κυρίως Αμερικανούς. Αυτοί οι τουρίστες έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, με πολλούς να κατευθύνονται προς τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, ενώ αρκετοί επιλέγουν να περιηγηθούν στην ίδια την πόλη της Καβάλας.

Το Enachannel εδωσε το “παρών” στο λιμάνι «Απόστολος Παύλος» ενω είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μια ομάδα τουριστών από την Ταϊβάν. Αυτή η συνάντηση υπογραμμίζει τη διεθνή απήχηση της περιοχής και την ποικιλομορφία των επισκεπτών που προσελκύει.

Η Καβάλα, με τον πλούσιο ιστορικό και πολιτιστικό της πλούτο, αποτελεί έναν σημαντικό προορισμό για τους τουρίστες που αναζητούν να γνωρίσουν την ιστορία και την ομορφιά της Ελλάδας.

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Δράμα | Αρχίζουν οι εγγραφές για το πρόγραμμα Αθλητισμός και Παιχνίδι

Ο Δήμος Δράμας στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής με δράσεις που αφορούν το παιδί και την οικογένεια και, στοχεύοντας ιδιαίτερα στους εργαζόμενους γονείς, υλοποιεί και φέτος το πρόγραμμα Αθλητισμός & Παιχνίδι 2024 διάρκειας από 17/6/2024 έως 26/7/2024

Το πρόγραμμα θα απευθύνεται σε παιδιά σχολικής ηλικίας 7-12 ετών (γεννηθέντες 2012-2017) και θα περιλαμβάνει δραστηριότητες (παιχνίδι, χορό, ζωγραφική και πολλές άλλες) στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του 15ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας και στο Α.Π.Κ Κραχτίδης.

Η απασχόληση των παιδιών θα γίνεται υπό την εποπτεία εκπαιδευτικών και θα παρέχεται στα παιδιά δωρεάν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση της οικογένειας. Η επιλογή θα γίνει με κοινωνικοοικονομικά  κριτήρια Η χρονική διάρκεια του προγράμματος αφορά σε διάστημα θερινών σχολικών διακοπών, με έναρξη την Δευτέρα 17-06-2024 και λήξη την Παρασκευή 26-07-2024 και θα υλοποιείται, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 ως 14:30.

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν από Τετάρτη 5/06/2024 έως και 12/06/2024 και ώρες 09:00 έως 13:00, στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου (Παλιό Δημαρχείο – Πλατεία Ελευθερίας), στον 1ο όροφο (Κέντρο Νεότητας)  

Πληροφορίες κα Παρασίδου τηλ.: 25210 37310. 

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

    • Αίτηση εγγραφής (Διατίθεται στο Δημαρχείο)
    • Υπεύθυνη δήλωση γονέα (Διατίθεται στο Δημαρχείο)
    • Προσκόμιση βιβλιαρίου υγείας παιδιού (και φωτοτυπία μόνο η σελίδα με τα ατομικά στοιχεία)
    • Βεβαίωση εργοδότη (για τους εργαζόμενους γονείς)
    • Εκκαθαριστικό Σημείωμα 2022 (για τα εισοδήματα χρήσης 2022)
  • Λογαριασμός ΔΕΚΟ (όπου θα αποδεικνύεται η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας)

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
tractor in the background of the text
text about elections
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en