VIDEOS

Football League | Πήρε το ντέρμπι ο Άρης, 1-0 τον ΟΦΗ

O Άρης αναδείχθηκε νικητής στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΟΦΗ, που διεξήχθη το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 13η αγωνιστική της Football League και έκανε ακόμη ένα βήμα για τον μεγάλο του στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League.

Πιο συγκεκριμένα οι κίτρινοι με γκολ του Μιλούνοβιτς στο 11′ επικράτησαν με 1-0 των Κρητικών και έφτασαν στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, την ώρα που οι Κρητικοί έχασαν κι άλλο έδαφος στη μάχη της ανόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 65’ ακυρώθηκε σωστά γκολ των φιλοξενούμενων καθώς ο Παντίδος ήταν σε θέση οφσάιντ στο ξεκίνημα της προσπάθειάς του, ενώ πέντε λεπτά αργότερα (70’) ο Αρετόπουλος δεν είδε πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ, ύστερα από ανατροπή του Μπούρμπο στον Χαντί.

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Παυλίδης, Ανάκογλου (78΄ Τζανακάκης), Μιλουνοβιτς (66΄ Ντούνης), Ίλιτς, Τάτος (24΄Νέτο), Μπαργκάν.

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Παντίδος, Νάστος, Μιλοσάβλιεβ (86΄ Όγκμποε), Βουό, Χαντί, Πάγκαλος (56΄ Ιβάνγκα), Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Αντουκόρ (56΄ Μητρόπουλος).

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version