Quantcast
Connect with us

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Έβρος | Ημερίδα για τα Αγροτικά Θέματα από την «Ένωση» Ορεστιάδας

Hμεριδα ενημέρωσης αγροτών στην Ορεστιάδα

Ημερίδα για την ενημέρωση των Αγροτών του Έβρου σχετικά με τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα διοργανώνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός δημητριακών Ορεστιάδας «η Ένωση» με θέμα «Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης Έβρου: Χρηματοδοτικά εργαλεία για την αγροτική ανάπτυξη μέσω του ΠΑΑ και του Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ», με τη συμμετοχή εκ μέρους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης του
Υφυπουργού κ. Σταύρου Κελέτση και του Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων του Υπουργείου κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη μαζί με στελέχη της Γραμματείας.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των Αγροτών του Έβρου σχετικά με τα τρέχοντα θέματα αγροτικής πολιτικής που τους αφορούν (νέα ΚΑΠ, έργα αγροτικής οικονομίας στον Έβρο, νέα Προγράμματα από το ΠΑΑ)

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19/1/2024 στις 11 πμ, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ορεστιάδας. Καλούνται να την παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Click to comment

Απάντηση

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Επιστρέφουν στις βάσεις τους οι αγρότες της Καβάλας

Μετά τις πετυχημένες κινητοποιήσεις (στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα, στην Π.Ε Καβάλας αλλά και στο Τελωνείο Εξοχής) οι αγρότες του Νομού Καβάλας επέστρεψαν το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου στις βάσεις τους.

Ωστόσο από την πλευρά τους δεν απέκρυψαν το ενδεχόμενο να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις τις επόμενες ημέρες.

Δείτε φωτογραφίες με τα τρακτέρ του Δήμου Νέστου να επιστρέφουν στις βάσεις τους :

Continue Reading

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Κάθοδος των τρακτέρ στην Μύρινα της Λήμνου

*Ανταπόκριση από Λήμνο, Δέσποινα Βασιλειάδου

Πορεία με τρακτέρ πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου 2024 οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Λήμνου.

Τα τρακτέρ επισκέφτηκαν αρχικά το Δημαρχείο όπου συνάντησαν την Αντιδήμαρχο Εξυπηρέτησης του Δημότη και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ιωάννα – Ελπίδα Διαματάρη και στην συνέχεια βρέθηκαν στο Επαρχείο της Λήμνου εκεί όπου είχαν σύντομη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικών Θεμάτων Άγγελος Βλάττα-Λαμπρινό.

Continue Reading

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Αγρότες: Αναχωρούν συντεταγμένα τα τρακτέρ από το Σύνταγμα | Στα μπλόκα οι νέες αποφάσεις

Συντεταγμένα και τμηματικά, αποχωρούν με τα τρακτέρ τους, οι αγρότες, που διανυκτέρευσαν χθες στο Σύνταγμα,  μετά το συγκλονιστικό συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν χθες, απαιτώντας την ικανοποίηση βασικών αιτημάτων που σχετίζονται με την επιβίωσή τους.

Επί ποδός είναι η Τροχαία Αττικής, ενώ σε ισχύ βρίσκονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα τρακτέρ: Πανεπιστημίου – Πλ. Ομονοίας – Αγ. Κωνσταντίνου – Πλ. Καραϊσκάκη – Αχιλλέως – Λ . Αθηνών – Λ. Κηφισού.

«Ο αγώνας θα συνεχιστεί και θα είναι μακρόχρονος», διαμηνύουν οι αγρότες

«Η κυβέρνηση έλαβε το μήνυμα»

«Με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έγινε την Τρίτη στο Σύνταγμα, με τη θερμή συμπαράσταση του λαού της Αθήνας και τα σχεδόν 200 τρακτέρ, έχουμε αναδείξει το πρόβλημά μας και ζητάμε την ικανοποίηση των αιτημάτων μα»ς, τόνισε ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, μιλώντας στην τηλεόραση του «Σκάι», το πρωί της Τετάρτης, λίγο πριν την αναχώρηση των αγροτών από το Σύνταγμα.

«Επιστρέφουμε στα μπλόκα για να πάρουμε εκεί τις αποφάσεις μας, με τους συναδέλφους που είμαστε στο δρόμο», υπογράμμισε.

«Η κυβέρνηση έχει λάβει το μήνυμα ότι πρέπει να δώσει λύσεις στους αγρότες και μετά ας ξύσει τον πάτο του βαρελιού» επεσήμανε ο κ. Μαρούδας, προσθέτοντας ότι«ο αγώνας θα συνεχιστεί και θα είναι μακρόχρονος καθώς δεν έχουν ικανοποιηθεί βασικά μας αιτήματα».

Δείτε εικόνες από την αναχώρηση των αγροτών

Τα τρακτέρ αναχωρούν από την Λεωφόρο Αμαλίας ακολουθώντας το δρομολόγιο: Πανεπιστημίου, πλατεία Ομονοίας , Αγίου Κωνσταντίνου , πλατεία Καραϊσκάκη, Αχιλλέως , λεωφόρος Αθηνών, λεωφόρος Κηφισού.

Συντεταγμένα αναχωρούν οι αγρότες με τα τρακτέρ τους από το Σύνταγμα

Συντεταγμένα αναχωρούν οι αγρότες με τα τρακτέρ τους από το Σύνταγμα

Αναχωρούν από την Αθήνα και επιστρέφουν στα μπλόκα

Πηγή: in.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en