ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Έβρο: Νέο γήπεδο 8×8 ανακοινώθηκε για το Τυχερό

Την κατασκευή νέου γηπέδου ποδοσφαίρου 8×8 στο Τυχερό Έβρου ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή μαζί με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτή Έβρου Χρήστο Δερμεντζόπουλο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το έργο αποσκοπεί στη δημιουργία ενός σύγχρονου και ασφαλούς χώρου άθλησης για τα παιδιά και τους νέους της περιοχής, καλύπτοντας μια ανάγκη της τοπικής κοινωνίας.
Όπως αναφέρεται, η κατασκευή του γηπέδου προχωρά έπειτα από πρόταση του κ. Δερμεντζόπουλου προς τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, η οποία παρουσιάστηκε κατά την προηγούμενη επίσκεψη του κ. Βρούτση στο Τυχερό και στη συνέχεια ωρίμασε, οδηγώντας στη σημερινή ανακοίνωση.
Στο πλαίσιο της περιοδείας τους στον Έβρο, ο κ. Βρούτσης και ο κ. Δερμεντζόπουλος επισκέφθηκαν επίσης αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο, όπου ενημερώθηκαν για τις ανάγκες των υποδομών και συζήτησαν με εκπροσώπους αθλητικών σωματείων και της ΕΠΣ Έβρου.
Σε δήλωσή του, ο κ. Δερμεντζόπουλος χαρακτήρισε την ανακοίνωση για το νέο γήπεδο ιδιαίτερα σημαντική για το Τυχερό, ευχαρίστησε τον κ. Βρούτση για τη συνεργασία και υποστήριξε ότι το έργο θα συμβάλει στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών και στη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για τη νέα γενιά του Έβρου.