Quantcast
Connect with us

ΡΟΔΟΠΗ

Ευριπίδης Στυλιανίδης : Ψήφος στη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή Ροδόπη

ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΡΟΔΟΠΗ

Σύσσωμο το ψηφοδέλτιο, η κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και η νεολαία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ, περιόδευσαν στην αγορά της Κομοτηνής και μοίρασαν το πρόγραμμά της Νέας Δημοκρατίας.

Η ισχυρή ομάδα της Ροδόπης, με επικεφαλής τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ιωάννη Τζαμπάζη, τους υποψήφιους Βουλευτές Φάνη Κωφίδη και Λένα Χατζή, την Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης Κωνσταντίνα Λεοντίδου και τον Γραμματέα της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης Ραφαήλ Μπαλιάκα, τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κομοτηνής Ιωάννη Ντάφο, και τον Υπεύθυνο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής Νίκο Αργυρό, πλαισιωμένη από πολλούς νέους αλλά και παλιά στελέχη, βρέθηκαν με Ροδοπίτες στις καφετέριες της Κομοτηνής και συζήτησαν μαζί τους τις προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας για τον Νομό

Η κίνηση αυτή ενότητας και αγωνιστικότητας της Νέας Δημοκρατίας Ροδόπης έχει σαν στόχο να κερδίσει τον αγώνα της 25ης Ιουνίου, να απαντήσει σε προκλητικές παρεμβάσεις από ξένα κέντρα που επιδιώκουν την χειραγώγηση μέρους του εκλογικού σώματος και να δώσει αποφασιστική απάντηση, βάφοντας γαλάζιο τον Νομό Ροδόπης.

Το μήνυμα που εξέπεμψε η οργάνωση της τοπικής Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρο: «η ψήφος σας για μια γαλάζια Ροδόπη θα ενισχύσει την παρέμβαση του
Νομού Ροδόπης στην Αθήνα και θα δώσει τη δυνατότητα να προωθηθούν αποτελεσματικότερα οι προτεραιότητες της περιοχής από την αυριανή κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Στην αγορά της Κομοτηνής ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Τη δημοτική αγορά της Κομοτηνής επισκέφθηκε το πρωί της Μ. Πέμπτης 2 Μαΐου ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης προκειμένου να ανταλλάξει ευχές ενόψει Πάσχα με επαγγελματίες και καταναλωτές.

Ο Βουλευτής Ροδόπης άκουσε από επαγγελματίες τα προβλήματα, τις προτάσεις και τις ανησυχίες τους, με τον ίδιο να τους διαβεβαιώνει πως είναι πάντα παρών για να στηρίξει κάθε προσπάθεια που θα ενισχύσει τόσο την αγοραστική δύναμη των πολιτών όσο και την τοπική αγορά.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Θοδωρής Ζαγοράκης |“Προχωράμε, είμαι με το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη”

Στην Κομοτηνή βρέθηκε την  Μεγάλη Τετάρτη 2 Μαϊου 2024, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Θοδωρής Ζαγοράκης.

Στο πρόγραμμα των επισκέψεών του η συνάντηση με τον δήμαρχο  Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλο Τοψίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Μανώλη Ταπατζά και τέλος με στελέχη και την νεολαία του κόμματος.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Από τις 2 έως τις 18 Μαΐου τα φετινά «Ελευθέρια» Κομοτηνής

Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος των Ελευθερίων Θράκης 2024, δόθηκε την Μεγάλη Πέμπτη στα γραφεία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Νέας Γενιάς (πρώην ΔΚΕΠΠΑΚ), από τον αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Κυριαζή.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en