Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιβεβαιώνεται η μείωση στις αφίξεις Βούλγαρων τουριστών

Κρατήσεις της τελευταίας στιγμής ενισχύουν την τουριστική κίνηση στην Καβάλα για την γιορτή της Πρωτοχρονιάς. Αφορούν Βαλκάνιους επισκέπτες και περισσότερο Βούλγαρους. Αξιοπρόσεκτη – ειδικά τα Σαββατοκύριακα- και η παρουσία των Τούρκων.

Για το ίδιο θέμα μίλησε στην Πρωινή ο διευθυντής του ξενοδοχείου Γαλαξίας κ. Γιώργος Σκλήρης. Όπως είπε η κίνηση των Χριστουγέννων ήταν όπως κάθε χρόνο. Για την Πρωτοχρονιά επιβεβαίωσε τη ζήτηση της τελευταίας στιγμής. Αυτή η διαδικασία κατά τον κ. Σκλήρη διορθώνει την όλη κατάσταση αφού για την Πρωτοχρονιά αρχικά δεν υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον. «Υπάρχει μείωση στις αφίξεις των Βούλγαρων. Το βλέπαμε και πέρσι. Φέτος το περσινό επιβεβαιώνεται» είπε. Ο κ. Σκλήρης σημείωσε ότι η μείωση στις αφίξεις των Βούλγαρων την Πρωτοχρονιά δεν φαίνεται να έχει σχέση με τη συμπεριφορά τους το Καλοκαίρι. «Άλλο Χειμώνας κι άλλο Καλοκαίρι» είπε χαρακτηριστικά. Ζήτησε ωστόσο να ενισχυθεί η προβολή της Καβάλας ως τουριστικός προορισμός το Χειμώνα. Πριν λίγες ημέρες έκανε παρόμοιες δηλώσεις για τη μείωση στις αφίξεις των Βούλγαρων για την Πρωτοχρονιά και ο πρόεδρος του συνδέσμου ξενοδόχων Καβάλας κ. Αντώνης Μιτζάλης. Πρώτη φορά τότε είχε αναφερθεί στις κρατήσεις των τελευταίων ημερών, οι οποίες όπως φαίνεται υπάρχουν.

Κι ενώ οι ανησυχίες και τα στοιχεία των ξενοδόχων διαπιστώνουν την αλλαγή ως προς τους Βούλγαρους, ας μη ξεχνάμε ότι όλα αυτά αφορούν τα ξενοδοχεία. Δεν αποκλείεται δηλαδή οι Βούλγαροι να έρθουν όπως κάθε Πρωτοχρονιά αλλά αντί να μείνουν στα ξενοδοχεία να αναζητήσουν άλλες κλίνες όπως για παράδειγμα τα γνωστά air bnb.

proininews

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδρίαση των Επιμελητηρίων για τα πνευματικά δικαιώματα

Συνάντηση των Επιμελητηρίων πραγματοποιήθηκε στη Αθήνα γύρω από το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων στα καταστήματα, θέλοντας να δοθούν λύσεις σε διάφορα ζητήματα που έχουν προκύψει με τους μουσικούς.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου το τε΄λευταίο χρονικό διάστημα με τα περισσότερα απο αυτά να βρίσκονται σε εξέλιξη και να προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Τα λεργα αυτα αφορούν ανακαινήσεις στο δημοτικό αθλητικό κέντρο, οι πλατείες σε δύο διαφορετικά σημεία, η βιβλιοθήκη, αναπαλαίωση του 1ου Δημοτικού σχολείου αλλα και έργα ασφαλτόστρωσεις σε δίαφορα σημεία του Δήμου Νέστου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν συμμετέχει στην απεργία των δικαστικών υπαλλήλων ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας

Απεργούν πανελλαδικά οι δικαστικοί υπάλληλοι, διαμαρτυρία για το νομοσχέδιο του νέου «δικαστικού χάρτη». Στην Καβάλα η απεργία έχει επιπλέον αίτημα την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για το δικαστήριο της Θάσου.

Η εβδομαδιαία αποχή των δικηγόρων που πρότεινε η Ολομέλεια των Προέδρων για το νέο «δικαστικό χάρτη», αποφασίστηκε να μην υλοποιηθεί στο Ν. Καβάλας. Την απόφαση έλαβε η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en