ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Επίθεση σκύλων σε 9χρονο μαθητή στις Σέρρες

Στο Νοσοκομείο Σερρών και στη χειρουργική κλινική εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 9χρονος Δημήτρης, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τρία σκυλιά ράτσας κόνε κόρσε την ώρα που γύριζε από το σχολείο του και ήδη βρισκόταν κοντά στο σπίτι του, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Τότε ήταν που ο 24χρονος γιος του 49χρονου ιδιοκτήτη των τριών σκύλων άνοιξε την πόρτα του κτήματος απ όπου βγήκαν τα σωματώδη ζώα και ενώ το παιδί βλέποντας τα σκυλιά, φοβήθηκε και κοντοστάθηκε, ο νεαρός φέρεται να του απήντησε μη φοβάσαι δεν υπάρχει κίνδυνος.

Το κακό δεν άργησε να συμβεί! Τα τετράποδα επιτέθηκαν στον 9χρονο και γλίτωσε τα χειρότερα καθώς η μητέρα βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού και αμέσως έτρεξε να σώσει το παιδί της από τα δόντια των σκύλων δίνοντας πραγματική μάχη μόλις άκουσε τις φωνές του γιού της.

ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ 9ΧΡΟΝΟ

Ο 9χρονος σήμερα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και οι γιατροί εμφανίζονται καθησυχαστικοί με την εκτίμηση ότι θα πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα όπως ανάφερε στην Ελένη Μωραϊτη και στην εκπομπή Κάθε Μεσημέρι, ο χειρούργος Νίκος Νικολούδης.

Στην ίδια πάντα εκπομπή μίλησε και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Π.Ε. Σερρών Λεωνίδας Βαρούδης, ο οποίος τόνισε ότι η υπηρεσία του ενημερώθηκε από το Νοσοκομείο για να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο ίδιος μάλιστα ξεκαθάρισε ότι το παιδί δεν κινδυνεύει από λύσσα καθώς λόγο του προγράμματος που ακολουθείτε από την υπηρεσία δεν σημειώνονται κρούσματα ενώ παράλληλα, έχει μεγάλη περιπέτεια μπροστά του.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ 9ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ

Στο μεταξύ αφέθηκαν ελεύθεροι πατέρας και γιος μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα, ο οποίος όρισε ρητή δικάσιμο, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ολοκληρωθεί η δικογραφία με την προσθήκη καταθέσεων, κτηνιατρικών εξετάσεων, ιατροδικαστικής εξέτασης και του πορίσματος του Νοσοκομείου.

Παράλληλα, επιβλήθηκαν σε βάρος τους οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις που συνδέονται με τη μη τήρηση των όρων φύλαξης των ζώων και της προκληθείσες σωματικές βλάβες.

Ανάστατη όμως είναι η σχολική κοινότητα του 6ου Δημοτικού Σχολείου και όχι μόνο καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κοσμά Λογοθετίδη, όλοι θα πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για τα δεσποζόμενο ζώα έτσι ώστε να μην κινδυνεύουν ανήλικοι και ενήλικοι.

epiloges.tv

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version