ΔΡΑΜΑ

Επίσκεψη της Σοφίας Σακοράφα στην Ο.Ε.Β.Ε. Δράμας

Την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Δράμας επισκέφτηκε την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου η Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΜέΡΑ 25 κ. Σοφία Σακοράφα όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα της Ο.Ε.Β.Ε. Δράμας, κ.κ. Όθωνα Μουρμούρη και Μιχάλη Δρουγούτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η βουλευτής του ΜέΡΑ 25 κ. Σοφία Σακοράφα ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Ο.Ε.Β.Ε. Δράμας κ. Όθωνα Μουρμούρη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής.

 Γενικότερα πραγματοποιήθηκε μία εποικοδομητική συζήτηση σε θετικό κλίμα και δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις και απαντήσεις σε πολλά θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Σωματείου Ζυθεστιατόρων Δράμας κ. Γιώργος Χατζηπαντελής, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών Δράμας, κ. Μιχάλης Αμανατίδης καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Δράμας και μέλος του Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε. Δράμας κ. Ηλίας Σαραλιώτης. Την κ. Σακοράφα συνόδευαν ο υπεύθυνος του οργανωτικού τμήματος στη Δράμα του ΜέΡΑ 25 κ. Μπάμπης Σαμούτης καθώς και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του κόμματος στη Δράμα κ.κ. Ελ. Ελευθεριάδης και Στ. Βρασκίδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης της βουλευτή του ΜέΡΑ 25 κ. Σοφίας Σακοράφα στη Δράμα εν όψει του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του κόμματος, στις 22-24 Μαΐου. 

 

 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version