ΚΑΒΑΛΑ

Επίσκεψη Ιωσηφίδου στα σχολεία Νέας Καρβάλης και Σούγιελου για τον αγιασμό

Με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας Αναστασία Ιωσηφίδου επισκέφθηκε και συμμετείχε στην τελετή αγιασμού στα σχολεία Νέας Καρβάλης και
Σούγελου

Κατά την διάρκεια του χαιρετισμού που απηύθυνε προς τους παρευρισκόμενους μαθητές , εκπαιδευτικούς και γονείς ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά .

Συζητώντας στο τέλος με γονείς και εκπαιδευτικούς , άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ιδιαίτερα όσο αφορά το κτιριακό απόθεμα και τις σχολικές υποδομές και δεσμεύθηκε πως η νέα δημοτική αρχή θα βρίσκεται συνεχώς στο πλάι του της σχολικής κοινότητας , αρωγός στην προσπάθεια τους για μάθηση και πρόοδο στη ζωή των μαθητών.

Αμέσως μετά , συνοδευόμενη από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και συναδέλφους της , επισκέφτηκαν το «σπίτι τους», το Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας , όπου τους υποδέχθηκαν με θέρμη δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι.

Τέλος το απόγευμα η επικεφαλής της παράταξης ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ περιόδευσε με τους υποψήφιους της στην συνοικία του Αγίου Λουκά και συναντήθηκε στα γραφεία του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής , με μέλη του διοικητικού συμβουλίου και κατοίκους της συνοικίας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version