Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Επίσκεψη Αναστασίας Ιωσηφίδου σε Δήμο, Δημωφέλεια και ΔΕΥΑΚ

Αποκαρδιωτική ήταν η εικόνα που συνάντησε η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας Αναστασία Ιωσηφίδου η οποία συνοδεία υποψηφίων της επισκέφθηκε την Παρασκευή , δημοτικά κτίρια στα οποία στεγάζονται
υπηρεσίες του δήμου και των Νομικών Προσώπων του .

Η υποστελέχωση των υπηρεσιών είναι κάτι περισσότερο από εμφανής , όπως και η αγωνία των υπαλλήλων που συνδέονται με τον δήμο με κάθε μορφή σχέσεως εργασίας , για το μέλλον τόσο των ιδίων όσο και του Δήμου Καβάλας.

Η κα Ιωσηφίδου, η οποία όπως είναι γνωστό γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει την λειτουργία των δήμων, διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι η παράταξη της , παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς και συμμετέχει στις διαβουλεύσεις που σχετίζονται με την διαφαινόμενη πολυεπίπεδη διοικητική μεταρρύθμιση που απεργάζεται από καιρό η κεντρική διοίκηση για τους ΟΤΑ και πως η ίδια είναι απολύτως προετοιμασμένη για να διεκδικήσει για λογαριασμό του Δήμου Καβάλας τα μέγιστα, που θα εξασφαλίζουν την διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια του και ταυτόχρονα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και διάχυση του ανάλογου κοινωνικοοικονομικού οφέλους στους δημότες μας.

Ακολούθως επισκέφθηκε τα γραφεία της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ καθώς και τις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ ΜΕΑ που λειτουργεί η επιχείρηση , όπου της επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή από τους ωφελούμενους , τους
οποίους γνωρίζει προσωπικά από την προηγούμενη της θητεία ως προέδρου της δημοτικής επιχείρησης.

Τέλος η επικεφαλής της ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ , επισκέφθηκε τα γραφεία και τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΚ και είχε μακρά συνομιλία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της επιχείρησης , από τους οποίους ενημερώθηκε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την εξώδικη επιστολή της ΔΕΗ προς την επιχείρηση , αντίγραφο της οποίας ζήτησε και έλαβε προκειμένου να την μελετήσει η ίδια προσωπικά.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Η περιφορά του Επιταφίου στα κοιμητήρια της πόλης απο ψηλά

Στον χώρο των Δημοτικών Κοιμητηρίων της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου 2023 η πρώτη περιφορά Επιταφίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Δημος Παγγαίου | Στολισμός του Επιταφίου σε Ακροπόταμο -Καριαννη

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Κάριαννη

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Ακροπόταμος

Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Αυλής

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Ποταμιά Θάσου | Ιερός Ναός ” Εισόδια της Θεοτόκου και Αγίου Χαραλάμπους “

Με κατάνυξη ,ο  στολισμός του Επιταφίου στον Ιερό Ναό ” Εισοδίων της Θεοτόκου και Αγίου Χαραλάμπους ” στην Ποταμιά της Θάσου.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en