ΚΑΒΑΛΑ

Επίσημο | Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Καβάλας

Δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια η απόφαση του Δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη, για τον ορισμό Αντιδημάρχων του Δήμου Καβάλας και τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων καθ’ ύλην και κατά τόπο. Η θητεία των Αντιδημάρχων ξεκινάει από 01-09-2019 και λήγει στις 31-08-2020.

Σύμφωνα με την απόφαση αντιδήμαρχοι ορίζονται οι εξής:

Α. Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Κοινοτήτων ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Θεόδωρος Παπαδόπουλος (με αντιμισθία)

Β. Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού, ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Ιωάννης Ιακωβίδης (με αντιμισθία)

Γ. Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής (Καθαριότητας- Περιβάλλοντος- Πρασίνου και Ακτών) ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Κυριάκος Σταυρίδης (με αντιμισθία)

Δ. Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Δημοτικής Αστυνομίας ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Απόστολος Μουμτσάκης (με δικαίωμα επιλογής είτε αντιμισθίας είτε αποδοχών της θέσης του)

Ε. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Λεωνίδας Παππάς (με αντιμισθία

Επίσης με την ίδια απόφαση ορίζονται:

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιώργος Μιχαηλίδης ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καβάλας, σε θέματα Ανάπτυξης -Προγραμματισμού – Ψηφιακών Υπηρεσιών και Νεολαίας, με θητεία από 01-09-2019 έως 31-08-2020.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Κωνσταντίνος Βακιρτζής ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καβάλας, σε θέματα Κλασικού Αθλητισμού και Ποδοσφαίρου, με θητεία από 01-09-2019 έως 31-08-2020.

Οι θέσεις των εντεταλμένων συμβούλων είναι άμισθες.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version