ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημη πρόσκληση του Alexander Haditaghi για την αγορά των μετοχών του ΑΟΚ

Ο Ιρανοκαναδός επενδυτής, Alexander Haditaghi, ο οποίος ενδιαφέρεται να αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ στον Α.Ο Καβάλα, απέστειλε προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Σωτήρη Δεληκάρη την παρακάτω επιστολή:

Αξιότιμε Πρόεδρε,

Μετά την πολύωρη και γόνιμη συνάντηση που είχαμε με εσάς και τους λοιπούς μετόχους της εταιρίας κ.κ. Κατσαμακίδη Αντώνιο και Αντωνίου Αντώνιο, κατά την οποία σας εξέθεσα τον ενδιαφέρον μου για την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ, ενδεχομένως και με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, έχοντας αποκλειστικό γνώμονα την πρόοδο της ιστορικής  ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ σας ζητώ να με ενημερώσετε, ως κάτοχοι των μετοχών, για την τελική σας απόφαση σχετικά με τον προτεινόμενο από εσάς τρόπο συνεργασίας μας προκειμένου να μου δοθεί η δυνατότητα να σταθώ αρωγός και βασικός παράγων (ως φυσικό ή νομικό πρόσωπο σύμφωνα με τις περί αδειοδότησης απαιτήσεις της Ε.Ε.Α.) στη προσπάθεια προόδου τόσο της ομάδας όσο και των αθλητικών πραγμάτων της Καβάλας.

Με τη δέουσα τιμή

Alexander Haditaghi

Ποιος είναι ο Alexander Haditaghi

Ο Alexander Haditaghi, γεννήθηκε το 1977 στο Ιράν και μεγάλωσε στην Τουρκία.  Στην συνέχεια η οικογένεια του μετανάστευσε στο Τορόντο του Καναδά μετά τον θάνατο του πατέρα του. Αρχικά ως έφηβος άνοιξε ένα στάντ με χοτ-ντόγκ ώστε να συνεισφέρει οικονομικά στην οικογένεια του ενώ στην συνέχεια μετακινήθηκε στην Νέα Υόρκη για να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο.

Σήμερα είναι εκατομμυριούχος, μεγαλομέτοχος μεγάλων εταιριών και η περιουσία του υπολογίζεται στα 250.000.000 δολάρια.

Μάλιστα είναι ακτιβιστής, το 2012 μοίρασε σε άστεγους 1400 γαλοπούλες, την ημέρα των Ευχαριστιών ενώ το 2014 πρόσφερε στον Δήμο του Τορόντο 10.000.000 δολάρια ώστε να δοθεί το όνομα της εταιρίας του σε κάποια οδό.

Έχει μεγάλη αγάπη στα άγρια ζώα, καθώς σε ζωολογικό κήπο του Τορόντο, φιλοξενεί τίγρεις και λιοντάρια μαζί με τον γνωστό ποπ τραγουδιστή Justin Bieber.

Το 2017, έδωσε 25.000 δολάρια με σκοπό να βρεθούν οι υπαίτιοι της δολοφονίας του λευκού ρινόκερου που βρισκόταν σε ζωολογικό κήπο της Γαλλίας.

kavalawebnews

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version