ΚΑΒΑΛΑ

Επιμελητηριο Καβάλας | Δράση για την Ενίσχυση του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» 2021-2027.

Πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο της Καβάλας το απόγευμα της Πέμπτης  29 Φεβρουαρίου 2024 απο τον ΕΦΕΠΑΕ, η Δράση για την Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων, του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» 2021-2027.

Σκοπός η ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας μέσω της δημιουργίας νέων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων σε επιλεγμένους κωδικούς δραστηριότητας του τουρισμού. Στο πλαίσιο αυτό, ο στόχος είναι η ενθάρρυνση της δημιουργίας νέων επιχειρήσεων που, εκτός από την συμβολή τους στην αύξηση της δυναμικότητας της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και θα συμβάλουν στον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της χώρας, καθώς και στην αύξηση της απασχόλησης.

Επιπλέον, η δράση περιλαμβάνει επίσης την ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων υπό ίδρυση και νεοσύστατων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ), εκτός από ορισμένους κωδικούς δραστηριότητας όπως το λιανικό εμπόριο, η εστίαση και ο τουρισμός. Αυτές οι επιχειρήσεις θα πρέπει να επενδύσουν ίδιους πόρους στη δραστηριότητα που προτίθενται να ασκήσουν και να δημιουργήσουν νέες θέσεις απασχόλησης. Συνολικά, η δράση αυτή στοχεύει στην ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας στον τομέα του τουρισμού, ενισχύοντας έτσι την οικονομία και την απασχόληση στην ελληνική αγορά.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version