ΕΒΡΟΣ

Επιδείνωση του καιρού από σήμερα στον Έβρο

Μετά από ένα ανοιξιάτικο τριήμερο και μια εβδομάδα που ο καιρός βελτιώθηκε αισθητά… ήρθε η ώρα ο Μάρτιος να μας δείξει και την άλλη του πλευρά…χωρίς όμως άγριες διαθέσεις… Έτσι από σήμερα Τρίτη το μεσημέρι ο καιρός θα παρουσιάσει στον Έβρο επιδείνωση με βροχές και ενίσχυση των ΒΑ ανέμων στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει προοδευτική πτώση με τη μέγιστη στα νότια του Νομού το μεσημέρι να φτάνει τους 9-10 βαθμούς και στα βόρεια τους 8.

Οι βροχές αναμένονται εντονότερες νωρίς το βράδυ απόψε. Αργά τη νύχτα μάλιστα (ξημερώματα Τετάρτης) δεν αποκλείεται να δούμε θερμοκρασία γύρω στους 3 βαθμούς κελσίου στα νότια του Έβρου ενώ υπάρχει και μικρή πιθανότητα να πέσει χιονόνερο!

Ο καιρός από το μεσημέρι αύριο Τετάρτη θα παρουσιάσει μικρή βελτίωση με άνοδο της θερμοκρασίας στους 10-11 βαθμούς στην Αλεξανδρούπολη και 12 στην Ορεστιάδα.

Σύμφωνα με τις μακροπρόθεσμες προβλέψεις των μετεωρολόγων η επιστροφή στην άνοιξη θα γίνει από την Παρασκευή, με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αν οι προγνώσεις επαληθευτούν θα έχουμε πραγματική άνοιξη με θερμοκρασίες στους 18 βαθμούς και λιακάδα!

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version