ΔΡΑΜΑ

Ένωση Κυριών Δράμας | Δράσεις συμβουλευτικής με στόχο την καλή ψυχική υγεία των ωφελουμένων

Με επίσκεψη στο Σαντιρβάν Τζαμί ξεκίνησε η Ένωση Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. τις οι δράσεις των ομάδων συμβουλευτικής, με σκοπό την πνευματική και ψυχική καλλιέργεια των ωφελουμένων.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, οι συμμετέχοντες των ομάδων συμβουλευτικής της Ένωσης Κυριών Δράμας-ΣΑΦ, επισκέφτηκαν την έκθεση με θέμα «Αυτοκρατορική Κίνα», η οποία φιλοξενείται στο κτήριο ‘’Σαντιρβάν’’ της πόλης. Οι  ομάδες ξεναγήθηκαν στον χώρο και στην ιστορία του κτηρίου, μέσα από μια προσωπική ξενάγηση από την υπεύθυνη της έκθεσης. Η έκθεση, η οποία έχει έλθει στην Δράμα από το Μουσείο Μπενάκη, αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία για τους ωφελούμενους της ΕΚΔ-ΣΑΦ, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τα εκθέματα.

Στο πλαίσιο των ίδιων ομάδων Συμβουλευτικής, η ΕΚΔ-ΣΑΦ συνεχίζει να διοργανώνει δράσεις και να διεγείρει την πνευματική, ψυχολογική και κοινωνική ανάπτυξη των ωφελουμένων της, πραγματοποιώντας εβδομαδιαίως της συναντήσεις των ομάδων της, καθώς και πλήθος άλλων εκδηλώσεων. Η ΕΚΔ-ΣΑΦ πρόκειται να συνεχίσει την εβδομαδιαία παροχή Συμβουλευτικής και ψυχαγωγικής δράσης των ωφελουμένων, προσκαλώντας ακόμα περισσότερους ανθρώπους να συμμετάσχουν και να επωφεληθούν από τα προγράμματα και τις παροχές της.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version