ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Energean Oil & Gas – ΤΕΙ ΑΜΘ | Ημέρα Καριέρας στο ξενοδοχείο ΙΜΑΡΕΤ

Εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιριών εξόρυξης και επεξεργασίας υδρογονανθράκων προσφέρουν σήμερα εργασία σε αποφοίτους του ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας-Θράκης. Μεταξύ άλλων και εταιρίες γίγαντες, όπως η Weatherford, η Petroservices GmbH, η SIS Srl, η Dosco Petroservices, η Geolog και η PPC χωρίς να ξεχνάμε τις ελληνικές Energean Oil & Gas, Geotech και ABB.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει όχι μόνο την μοναδικότητα του Τμήματος Μηχανικών Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου στον ελλαδικό χώρο, αλλά και την αρτιότητα της εκπαίδευσης που προσφέρει το ΤΕΙ ΑΜΘ, όπως επίσης και την αυξανόμενη σπουδαιότητα που αποκτά η εξόρυξη και η επεξεργασία υδρογονανθράκων στην χώρα μας.

Η εκδήλωση, στην οποία θα μιλήσουν ο πρόεδρος του ΤΕΙ ΑΜΘ Αθανάσιος Μητρόπουλος, ο πρόεδρος της Energean Oil & Gas Μαθιός Ρήγας και ο Senior Drilling Engineer της Energean Oil & Gas Παύλος Αφέντρας θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 27 Μαρτίου, στις 16.00 το απόγευμα στο ιστορικό ξενοδοχείο ΙΜΑΡΕΤ της Καβάλας.
Κατά την έναρξη της εισήγησης του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Energeian Oil & Gas Μαθιός Ρήγας σημείωσε «Θα θελα να σας ευχαριστήσω όλους που βρίσκεται σήμερα εδώ, ιδίως εσάς που ταξιδέψατε από το εξωτερικό σε αυτή την πολύ σπουδαία και ξεχωριστή διοργάνωση για εμάς.

Εμείς επενδύουμε σημαντικά στο πετρέλαιο και το αέριο τα τελευταία 7 χρόνια,, από τότε που αναλάβαμε τον έλεγχο της Καβάλα Όιλ το 2007 και το πιο σημαντικό στοιχείο για την επένδυση μας στην Ελλάδα και την Καβάλα είναι αυτό το ακροατήριο. Περιμένουμε και ελπίζουμε να χτίσουμε στην σχέση μας με το ΤΕΙ της πόλης και περιμένουμε να δούμε μελλοντικούς εργαζόμενους να προέρχονται αυτό το ακροατήριο.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version