Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

EΝΑ Channel | Αλλαγές στο τηλεοπτικό πρόγραμμα έφερε ο κορονοϊός

Δημοσιεύτηκε

στις

Αλλαγές προκάλεσε σε όλους τους τομείς, αλλά και στα ΜΜΕ ο κορονοϊός. Έτσι ανακοινώνουμε τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του EΝΑ Channel.

Πιο συγκεκριμένα  το Πρώτο Θέμα με τον Άγγελο Τζέλιο μπορείτε να το παρακολουθήσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-12:00, ενώ ο Αναλυτής με την Μαρία Παπάζογλου από Δευτέρα έως Παρασκευή 14:30-16:30.

Μείνετε συντονισμένοι!

Είμαστε ENA με την επικαιρότητα.

Στόχος μας η άμεση και στοχευμένη ενημέρωσή σας !

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας | Μέτρα προστασίας στον τομέα της εστίασης

Δημοσιεύτηκε

στις

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας σύσκεψη για τα μέτρα προστασίας στον τομέα της εστίασης, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας, (ΟΕΒΕΚ) Θεόδωρος Χατζηχρήστος, ο πρόεδρος των Καφεζυθοπωλών Γεώργιος Βαφείδης, ο πρόεδρος των Εστιατόρων Δημοσθένης Κωνσταντινίδης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Καβάλας, Χρήστος Παπαδόπουλος και  ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Καβάλας Σταύρος Κιβράκης.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε: «Αυτό που προέχει είναι ο καθορισμός του τρόπου λειτουργίας των καταστημάτων άμεσα, με σαφήνεια και με συγκεκριμένους κανόνες, προκειμένου οι επιχειρηματίες του κλάδου να έχουν τον χρόνο να διαμορφώσουν τους χώρους τους και να προετοιμαστούν επαρκώς, εναρμονίζοντας τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων τους στα νέα δεδομένα και τις νέες υγειονομικές συνθήκες». Κι αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν χωρά καμία απολύτως καθυστέρηση, καθώς ο κλάδος της εστίασης είναι ένα από τα μεγαλύτερα «οικονομικά θύματα», του κορωνοϊού, και χρειάζεται από όλους μας στήριξη.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ

Δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας από την εταιρεία BRINK’S HELLAS

Δημοσιεύτηκε

στις

Την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 το πρωί, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, Ταξίαρχος Ιωάννης Καραμανλής, πραγματοποίησε συνάντηση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας με τον Περιφερειακό Διευθυντή Βορείου Ελλάδος της εταιρείας BRINK’S HELLAS, κ. Αριστόδημο ΚΟΥΔΕΡΗ, στο πλαίσιο της οποίας τον ευχαρίστησε για τη δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού στο Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Ειδικότερα, η εταιρεία BRINK’S HELLAS προσέφερε δώδεκα (12) αλεξίσφαιρα γιλέκα, δώδεκα (12) φακούς, έξι (6) φορητούς ασυρμάτους, δέκα (10) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δεκαέξι (16) ηλεκτρονικές συσκευές – παρελκόμενα ηλεκτρονικών υπολογιστών, έξι (6) συσκευές τηλεφώνων, δώδεκα (12) ηλεκτρικές συσκευές και λοιπό εξοπλισμό γραφείου για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας απένειμε τιμητική πλακέτα στον Περιφερειακό Διευθυντή Βορείου Ελλάδος της εταιρείας BRINK’S HELLAS, επισημαίνοντας ότι η εν λόγω δωρεά αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του έργου που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία.

Στην συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Διοικητής και στελέχη του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ

«Παράταση περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό, για την κατασκευή πλευρικών σταθμών διοδίων στον Α/Κ Αγίου Ανδρέα»

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

       Έχοντας υπόψη:

1.- Τις διατάξεις των άρθρων 52 του Ν.2696/1999 «Περί κύρωσης Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροπ. Με αριθ. 48 Ν.4313/2014 και άρθρο 109 του Ν.2696/1999.
2.- Υπ’ αριθ. ΔΝΣΒ/οικ42900/ΦΝ393 από 01-06-2016 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ Β2090).
3.- Την υπ’ αριθ. 2501/1/253-κη από 05-03-2020 Απόφασή μας, όπως αυτή τροπ. με την υπ’ αριθ. 2501/1/253-λα από 18-03-2020 όμοιά μας.
4.- Το υπ’ αριθ. 4420/20/1009044 από 18-05-2020 έγγραφο του Τ.Τ. Καβάλας (προς την Εγνατία Οδό Α.Ε.).
5.- Τα υπ’ αριθ. 85840 και 85854 από 27-05-2020 έγγραφα της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» της Περιφερειακής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.
6.- Την υπ’ αριθ. 4420/20/1139725 από 02-06-2020 αναφορά του Τ.Τ. Καβάλας.
και αποβλέποντας στην πρόληψη ατυχημάτων, στην αποφυγή της άσκοπης ταλαιπωρίας του κοινού και προκειμένου να διευκολυνθούν τα έργα που θα εκτελεστούν στην παραπάνω περιοχή.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

1.- Την παράταση ισχύος μέχρι 10-07-2020 της υπ’ αριθ. 2501/1/253-κη από 05-03-2020 Απόφασή μας, όπως αυτή τροπ. με την υπ’ αριθ. 2501/1/253-λα από 18-03-2020 όμοιά μας, μόνο κατά το σκέλος που αφορά τις εργασίες της Α΄ Φάσης και συγκεκριμένα την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στον ανατολικό κλάδο του Α/Κ που συνδέει την Ε.Ο.Θεσσαλονίκης-Καβάλας και την Επ.Ο.Καβάλας-Ν.Περάμου με τα ρεύματα της Εγνατίας οδού (άνοδος) προς Καβάλα και Θεσσαλονίκη, λόγω κατασκευής πλευρικών σταθμών διοδίων. Μετά τη λήξη της ημερομηνίας με ευθύνη της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» και του αναδόχου, ο Α/Κ να δοθεί πλήρως σε δημόσια κυκλοφορία.

-Επιπλέον οι εργασίες της Β΄Φάσης [προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στον δυτικό κλάδο του Α/Κ που συνδέει το ρεύμα της Εγνατίας Οδού προς Θεσσαλονίκη (κάθοδος) με την Ε.Ο.Θεσσαλονίκης-Καβάλας και την Επ.Ο.Καβάλας-Ν.Περάμου] θα ξεκινήσουν μετά την ολοκλήρωση των αντίστοιχων εργασιών στον Α/Κ Ελευθερούπολης και το τέλος της θερινής περιόδου, με σκοπό τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων τη συγκεκριμένη περίοδο.

2.- Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα επηρεαστεί η κίνηση των οχημάτων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού, παρά μόνο στις εξόδους – εισόδους του προαναφερόμενου ανισόπεδου κόμβου, σύμφωνα και με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας.

-Τα έργα θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός αν αυτά επιβάλλονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και την αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, κατόπιν όμως έγκρισης του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας. Η σήμανση θα παραμένει και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σε κάθε περίπτωση αδυναμίας εκτέλεσης του έργου σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα απόφαση, θα πρέπει να ενημερώνεται έγκαιρα το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας, προκειμένου διασφαλισθεί η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

3.- Με ευθύνη του αρμόδιου φορέα για την εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή πρόκλησης κινδύνου στους χρήστες της οδού, τόσο κατά την διάρκεια της ημέρας όσο και κατά τη διάρκεια της νύκτας, ενώ η σήμανση θα τοποθετηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2696/1999 «Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.», όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3542/2007 «Τροποποιήσεις διατάξεων του Κ.Ο.Κ.» και την υπ’ αριθ. ΔΜΕΟ/Ο/613 από 16-02-2011 Απόφαση Υπουργού Μεταφορών & Επικοινωνιών (ΦΕΚ Β-905).
4.- Το πιο πάνω μέτρο είναι προσωρινό και παύει να ισχύει μετά το πέρας των εργασιών.
5.- Οι παραβάτες της παρούσας, τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από το Ν.2696/1999 «Περί Κ.Ο.Κ.», όπως τροποποιήθηκε – αντικαταστάθηκε και ισχύει, καθώς και με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Ε Ι Τ Α Ι:

1.-ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

-Για ενημέρωση και εφαρμογή.

2.-Α.Τ. ΠΑΓΓΑΙΟΥ

3.- ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜ/ΚΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

4.- ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.

ΤΟΜΕΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ &
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Περιφερειακή Υπηρεσία Θεσσαλονίκης

 

Ο

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Ταξίαρχος

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΘΑΣΟΣ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΑΣΟΥ | Το αίσχος της κλειστής πορθμειακής γραμμής Καβάλας Πρίνου, συνεχίζεται

Δημοσιεύτηκε

στις

Η “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΑΣΟΥ” έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου με την οποία ζητά την άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου και να πάρει θέση όσον αφορά το κλείσιμο της πορθμιακής γραμμής Καβάλας-Πρίνου.

Η επιστολή αναλυτικά

“Το αίσχος της κλειστής πορθμειακής γραμμής Καβάλας Πρίνου, συνεχίζεται, χωρίς να λαμβάνεται καμία πρωτοβουλία από τους εμπλεκόμενους φορείς για να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Τα κροκοδείλια δάκρυα, από νυν, πρώην και επίδοξους κυβερνητικούς και τους παρατρεχάμενούς τους, μόνο σαν κοροϊδία μπορούμε να το λάβουμε. Όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές και όπως έχουν αναδείξει τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία, η ρίζα του προβλήματος βρίσκεται στην απελευθέρωση των ναυτιλιακών συγκοινωνιών. Εκεί πατάνε οι ναυτηλιακές εταιρίες και κάνουν ό,τι θέλουν με τις συγκοινωνίες. Μπροστά στα ποσοστά κέρδους τους, δεν διστάζουν να κόψουν ολόκληρο νησί από την πρωτεύουσα του νομού και το διοικητικό κέντρο . Μετατρέπουν το ταξίδι στην Καβάλα, σε οδύσσεια και σε διάρκεια που ανταγωνίζεται την σύνδεση που είχε το νησί πριν από 60 χρόνια.

  • Ζητάμε άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου και να πάρει θέση.

Δημοτικοί Σύμβουλοι

Χρυσάφης Νίκος

Λαμπρινίδης Λάμπρος

Κυριατζίδου- Πανάρετου Χαρίκλεια

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

.

Menoume Spiti

Monopolio Delivery

Popular posts:

PABTEBOY ME GIATRO

Mladen Group 01

Mladen Group 02

Mladen Group 03

Mladen Group 04

Mladen Group 05

Mladen Group 06

Mladen Group 07

Mladen Group 08

Mladen Group 09

Mladen Group 10

Mladen Group 11

Mladen Group 12

Mladen Group 13

Mladen Group 14

Mladen Group 15

Mladen Group 16

Free Group 01

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ