MEDIA

Elite League | Προβολή από περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς

Κατά την διάρκεια της επίσημης, παρουσίασης από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, της νέας Α2 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών, που πλέον ονομάζεται “Elite League” έγινε γνωστό οτι οι άνθρωποι της ομοσπονδίας ήρθαν σε συμφωνία με τηλεοπτικούς σταθμούς της περιφέρειας (όχι μόνο στις περιφέρειες που έχουν ομάδες στο πρωτάθλημα), ώστε να μεταδίδουν το λεγόμενο πιο… “εμπορικό” παιχνίδι της κάθε αγωνιστικής και το οποίο θα διεξάγεται το μεσημέρι της Κυριακής (οι υπόλοιποι αγώνες, όπως πάντα, θα διεξάγονται το Σάββατο, στις 17:00′).

Αυτό γίνεται σε μια προσπάθεια να βάλουν το πρωτάθλημα της Α2 στα σπίτια μέσω της τηλεόρασης αφού κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό μέσω της Ε.Ρ.Τ. ενώ το “πρότζεκτ” με τα livestreaming δεν είναι σίγουρο πόσο μπορεί να… μακροημερεύσει!

Στην τοποθέτησή του ο Γενικός Γραμματέας του δ.σ. της Ε.Ο.Κ., Νίκος Νικολόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Το πρωτάθλημα θα μπει σε όλα τα σπίτια μέσα από περιφερειακά δίκτυα.

Τα κανάλια αυτά θα είναι το Kontra Channel, της περιφέρειας Αττικής, το TV100 της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, το Ionian TV σε Πάτρα και Πελοπόννησο, το STAR Κεντρικής Ελλάδας, το Κρήτη TV, το Ena Channel, σε Καβάλα και Ανατολική Μακεδονία, το Ήπειρος TV, στην περιοχή των Ιωαννίνων, το TRT, στη Θεσσαλία και το Flash TV, στην Κοζάνη και τη Δυτική Μακεδονία.

Κάθε Κυριακή θα μεταδίδεται το σημαντικότερο παιχνίδι σε όλη την Ελλάδα”.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version