ΚΑΒΑΛΑ

Εκθεση agrotica | Δυναμική παρουσία της Εταιρείας Dekagro

Η παρουσία της εταιρείας Dekagro στην έκθεση Agrotica του 2024 επιβεβαιώνει τη σημασία που δίνεται στη χρήση λιπασμάτων και βιοδιεγερτικών στη γεωργία και την αγροτική παραγωγή.

Η εταιρεία προωθεί τον σημαντικό ρόλο αυτών των προϊόντων στην επίτευξη αειφορικής γεωργίας και υψηλής παραγωγικότητας με ταυτόχρονη διατήρηση της υγείας του εδάφους και του περιβάλλοντος.

Η ενίσχυση της Agrotica ως σημείου αναφοράς για τον αγροτικό κλάδο στα Βαλκάνια και στη ΝΑ Ευρώπη, σε συνδυασμό με τη διεθνή ακτινοβολία της, αναμένεται να συμβάλει στο άνοιγμα νέων αγορών για την ελληνική αγροτική παραγωγή. Η παρουσία της Dekagro αντανακλά την επιθυμία της εταιρείας να είναι ενεργό μέλος του αγροτικού κοινού και να συνεισφέρει στη βελτίωση των πρακτικών και των τεχνολογιών στον τομέα.

Η ανάδειξη του σημαντικού ρόλου των λιπασμάτων και βιοδιεγερτικών υπογραμμίζει την προσήλωση της Dekagro στις αρχές της αειφορικής γεωργίας και στην προστασία του περιβάλλοντος. Η σωστή χρήση αυτών των προϊόντων θα συμβάλει στην επίτευξη υψηλής παραγωγικότητας, ενώ ταυτόχρονα θα διασφαλίζει την υγεία του εδάφους και τον σεβασμό προς το περιβάλλον.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version