ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Εκδηλώσεις Εορτασμού Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος 2023

Με τη συμμετοχή της Δ/νσης Α/βθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι 4ήμερες εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, που διοργανώθηκαν από το Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της ΠΕ Καβάλας και με τη συμμετοχή του Δήμου Καβάλας, των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δ. Καβάλας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καβάλας.

Ημέρες γεμάτες δράσεις για το περιβάλλον.

Ημέρες ψυχαγωγίας, διασκέδασης και δημιουργίας από τους μαθητές της Α/θμιας Εκπαίδευσης Καβάλας.

Η πόλη ξαναζωντάνεψε από τις παιδικές φωνές που έπαιξαν με το περιβάλλον, για το περιβάλλον.

Θερμές ευχαριστίες στους: εκπαιδευτικούς και μαθητές της Δ/νσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Καβάλας που συμμετείχαν και αγκάλιασαν το Φεστιβάλ καθώς και τους εθελοντές που συνέδραμαν στη υλοποίηση του.

Τον Σύλλογο Εικαστικών Τεχνών και Φιλότεχνων Ν. Καβάλας, το ΙΝ.ΑΛ.Ε., τη Μ.Δ. Εθνικών Πάρκων, Νέστου, Βιστωνίδας και Ροδόπης, την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης και Ανακύκλωσης, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλίππων, το Ωδείο «Νεάπολις», το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας και την Ντίνα Σαμαρά (Δ.Ω.Κ), την Έλλη Πόλα (συγγραφέας παιδικών βιβλίων), τους «Παραμυθάδες», τη Φωτεινή Μελετιάδη (χορογράφος) και το Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τους εκπαιδευτικούς Λογοθέτη Κων/νο – Υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής Α/θμιας Καβάλας, Μόμτσο Γιώργο και Κική Λαζαρίδου (καθηγητές Φυσικής Αγωγής), Βλαστάρη Κων/νο, Ξανθοπούλου Βίκυ, Ακριτίδη Μάκη, και τις σχολικές μονάδες που
δημιούργησαν παιχνίδια: Ειδικό Σχολείο Καβάλας, 8ο Δ.Σ., 15ο Δ.Σ., 11ο Δ.Σ., 19ο Δ.Σ., 13ο Δ.Σ., 24ο Δ.Σ., Δ.Σ. Αμυγδαλεώνα, 2ο Ν/Γ Αμυγδαλεώνα, 8ο Ν/Γ Καβάλας, 15ο Ν/Γ Καβάλας και 22ο Ν/Γ Καβάλας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version