Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Eπέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός νικώντας με 3-1 τον Ιωνικό και κορυφαίο τον Μπιέλ!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πεπ Μπιέλ ο Ολυμπιακός επέστρεψε το Σάββατο στις νίκες, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League, αφήνοντας πίσω του το στραβοπάτημα στην Τρίπολη.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο ντεμπούτο του με τους πρωταθλητές Ελλάδας, και έχοντας μία ασίστ κι ένα γκολ απέναντι στον Ιωνικό, συνέβαλε τα μέγιστα στην επικράτηση με 3-1 της ομάδας του Πειραιά επί των Νικαιωτών στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το πρώτο γκολ των ερυθρόλευκων το πέτυχε ο Μπουχαλάκης (17′), ενώ ο Ελ Αραμπί με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει σε 2-1 στο 49′ ο Μεντόσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Δοκάρι στο 90′ είχε για τους Πειραιώτες ο Ραντζέλοβιτς, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι της ομάδας του λίγο αργότερα.

Ο αγώνας

Οι «ερυθρόλευκοι» ναι μεν μπήκαν με ενθουσιασμό στο ματς, απόρροια και της μεγάλης μεταγραφής του Μαρσέλο, ωστόσο ήταν ασύνδετοι. Μάλιστα, ο Ιωνικός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, στο 11’, αλλά το σουτ του Βασίλη Μάντζη ήταν άστοχο.

Έξι λεπτά μετά, όμως, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, όταν από κόρνερ του Μπιέλ, η μπάλα στρώθηκε στον Μπουχαλάκη που με τεχνικό σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Ολυμπιακός πίεσε αλλά οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν σχετικά εύκολα.

Κι αν ο Ρομαό ήταν πιο ψύχραιμος στο 40’, θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά στην πρώην ομάδα του. Στο τέλος του πρώτου μέρους, όμως, η ατομική ποιότητα του Μπιέλ και του Χουάνγκ Ουί Τζο, έδωσαν τη δυνατότητα στον Ισπανό μεσοεπιθετικό να πετύχει το παρθενικό του γκολ με τους Πειραιώτες για το 2-0.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ιωνικός ευτύχησε να μειώσει. Το φάουλ του Μεντόσα στο 49’ ήταν «άπιαστο» για τον Τόμας Βατσλίκ, αλλά και το πρώτο φετινό για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού.

Στο 53’, όμως, ο Τσέχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέτρεψε την ισοφάριση στην καρφωτή κεφαλιά του Μάντζη. Στο 56’ ο Ουί Τζο αστόχησε προ κενής εστίας, έπειτα από ωραία ενέργεια του Κόνραντ ντε λα Φουέντε με το ρυθμό να πέφτει στη συνέχεια.

Στο 90’, από πάσα του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς τράνταξε με δεξί σουτ το οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γιώργος Βαλεριάνος τράβηξε την μπλούζα του Ραντζέλοβιτς εντός περιοχής, με τον Ελ Αραμπί να ευστοχεί για το τελικό 3-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τους επτά βαθμούς και απέκτησαν ψυχολογία για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κόντρα στη Ναντ (Πέμπτη 8/9, 22:00 – «Μποζουάρ), ενώ ο Ιωνικός πήρε πάλι το χειροκρότημα αλλά όχι βαθμό.

Κίτρινες: Βαλεριάνος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Μπουχαλάκης, Ουί Τζο (60’ Ελ Αραμπί), Μασούρας (66’ Ραντζέλοβιτς), Μπιελ (75’ Εμβιλά), Μπα, Αβιλα (66’ Ρέτσος), Ιν-Μπέομ, Ντε λα Φουέντε (75’ Ροντρίγκες), Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Αντούνες, Μεντόσα, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Μίλο (82’ Κάνιας), Φαντιγκά (46’ Μάσας), Αοσμαν, Μάντζης (83’ Ιωαννίδης).

zougla.gr

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής από την Ελευθερούπολη έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Οαθλητής από την Ελευθερούπολη, Γαβριήλ Αραμπατζής έπιασε στους αγώνες στο Σχηματάρι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας Τ20 που θα γίνει στο Κόμπε της Ιαπωνίας, αλλά και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μπράβο Γαβριήλ!

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συζήτησε για τις παρεμβάσεις στο “Ανθή Καραγιάννη” ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση είχε ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο ΑΜ-Θ για θέματα αθλητισμού , Στέλιο Ιγνατιάδη.

Συζητήθηκαν εκκρεμή ζητήματα αθλητικών υποδομών της περιοχής μας, ειδικότερα οι παρεμβάσεις που επείγουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και η χρηματοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου Νέας Περαμου Δήμου Παγγαίου .

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατάρ:<<Ντου>>από σειχη σε αγώνα ποδοσφαίρου

Ο Αλ Θάνι είναι πρόεδρος της Αλ Γουάκρα κι η παράβαση που έδωσε ο διαιτητής στο 65ο λεπτό δεν του άρεσε καθόλου!

Ο Αμπτουλραχμάν Αλ Τζασίμ έδειξε πέναλτι για χέρι κι αφού πρώτα εξέτασε τη φάση στο VAR.Η απόφαση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με το μέλος της βασιλικής οικογένειας να κάνει <<ντου>>στον αγωνιστικό χώρο .

Ο πρόεδρος της Αλ Γουακρά ήταν σε έξαλλη κατάσταση , με τους ανθρώπους της προσωπικής φρουράς του, αλλά και ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Ο Ακράμ Αφίφ έστειλε την μπάλα άουτ στην εκτέλεση , με την Αλ Γουάκρα να αντέχει ως το τέλος , μολονότι έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της, Σαούντ Αλ Κατέρ στο  76’. Μετά το 0-0 στο ντέρμπι κορυφής ,η πρωτοπόρος Αλ Σαντ διατήρησε το +4 από τους Αλ Γουακρά .

Γιάννης Γ.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en