ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Eξοδος απο το Euro(pa)

Πληρώνοντας σε ακόμα ένα παιχνίδι δικά του λάθη ο Ολυμπιακός δεν πρόλαβε να… πιστέψει στην ανατροπή, στον αγώνα ρεβάνς με την Ντνίπρο, για τη φάση των 32 του Europa League, κι έτσι μοιραία γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Περέιρα αναδείχθηκε την Πέμπτη ισόπαλη με 2-2 σκορ  με τους Ουκρανούς στο «Καραϊσκάκη» και είδαν την αντίπαλό τους να παίρνει το εισιτήριο για τους 16, την ώρα που οι οπαδοί της φώναζαν εν χορώ -απολύτως δικαιολογημένα- «αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό».

Τα διαιτητικά σφάλματα του πρώτου αγώνα εις βάρος των Πειραιωτών σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για τη συγκεκριμένη αποτυχία των πρωταθλητών Ελλάδας να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Κι αυτό γιατί με την άμυνα των ερυθρόλευκων να θυμίζει… παιδική χαρά, κάνοντας σημαντικά λάθη και στα δύο παιχνίδια με την Ντνίπρο, δεν μπορείς να πας πουθενά.

Οι Πειραιώτες, ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο στο ματς, καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 14ο λεπτο με τον Μήτρογλου, ωστόσο οκτώ λεπτά αργότερα οι Ουκρανοί κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Ρομπέρτο με τον Φεντέτσκι, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Μετά από το τέρμα της Ντνίπρο η ομάδα του Περέιρα χρειαζόταν ακόμα τρία γκολ για να προκριθεί, με αποτέλεσμα να πετάξει λευκή πετσέτα.

Στο 51ο λεπτό οι Πειραιώτες έμειναν μετά την απευθείας αποβολή του Μιλιβόγιεβιτς για μαρκάρισμα από πίσω στον Ματέους, ενώ στο 90o λεπτό πήραν το προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσόρι Ντομίνγκες.

Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τη νίκη γοήτρου, καθώς δύο λεπτά αργότερα οι Ουκρανοί με τέρμα του Κάλινιτς διαμόρφωσαν το τελικό 2-2.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version