Quantcast
Connect with us

ΔΡΑΜΑ

Δράμα | Υποδοχή και βράβευση αθλητών από τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Γρηγόριο Παπαεμμανουήλ

Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ υποδέχθηκε και βράβευσε αθλητές του Ποδηλατικού Ομίλου Δράμας που διακρίθηκαν στο Πρωτάθλημα Μακεδονίας Θράκης , τις 5 πρωταθλήτριες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Γυναικών και την προπονήτρια τους κ. Ελένη Μακρή καθώς και την ομάδα γυναικών Κ18 Βόλεϋ του Γ.Σ. Δράμας για το Πρωτάθλημα που κατέκτησε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό Δελτίο Τύπου: 

“ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΡΑΜΑΣ Κ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.

Την Τρίτη 12 Απριλίου και ώρα 12:00 μ.μ., ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ υποδέχτηκε και βράβευσε στο Πάρκο των Γλυπτών του Διοικητηρίου Δράμας τους αθλητές του Ποδηλατικού Ομίλου Δράμας που διακρίθηκαν στο Πρωτάθλημα Μακεδονίας Θράκης.
Την Τρίτη 18 Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ., ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, υποδέχτηκε και βράβευσε στο γραφείο του στο Διοικητήριο Δράμας, τις 5 πρωταθλήτριες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Γυναικών καθώς και την προπονήτρια τους κ. Ελένη Μακρή.
Στην συνέχεια υποδέχτηκε και βράβευσε την ομάδα γυναικών Κ18 Βόλεϋ του Γ.Σ. Δράμας για το Πρωτάθλημα που κατέκτησε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.”

Click to comment

Απάντηση

ΔΡΑΜΑ

Φεστιβάλ Δράμας: Συνεργάζεται με το νεοσύστατο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ανάφης

Θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 11 Ιουλίου 2023

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας (DISFF) συνεργάζεται με το νεοσύστατο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ανάφης (ΑnafiFF), που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 11 Ιουλίου 2023. Στο πλαίσιο αυτής της νέας συνεργασίας, στο νησί της Ανάφης θα διεξαχθεί το κινηματογραφικό εργαστήρι «Creative workshop development for essay film – Από τη Στεριά στην Θάλασσα, από μέσα προς τα έξω», μία κοινή δράση του DISFF και του ΑnafiFF.

Το σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με την καθοδήγηση του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Θανάση Νεοφώτιστου (επικεφαλής Διεθνούς Σπουδαστικού Προγράμματος του Φεστιβάλ Δράμας), απευθύνεται σε σπουδαστές που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν μία κινηματογραφική ιδέα σε μορφή essay film και προσφέρεται δωρεάν με τη στήριξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Ο όρος «essay film» χρησιμοποιείται ευρέως στην κινηματογραφική κριτική για να περιγράψει ένα αυτο-αναφορικό σινεμά όπου τα όρια μεταξύ μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ καταργούνται. Το σεμινάριο θα έχει ως βασικό θέμα τη σύζευξη του ψυχικού κόσμου με το περιβάλλον του νησιού, την αναζήτηση (και ανακάλυψη) του εαυτού.

Το σεμινάριο θα αποτελείται από δύο μέρη. Η ανάπτυξη του πρωτογενούς υλικού θα γίνει στο νησί της Ανάφης κατά τη διάρκεια τριών ημερών, αλλά τον Σεπτέμβριο θα συνεχιστεί στην πόλη της Δράμας όπου θα υπάρχει και η δυνατότητα παρουσίασης του υλικού στο πλαίσιο του Φεστιβάλ. Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του DISFF, ρόλο καθοδηγητών θα έχουν οι Γιάννης Σακαρίδης (καλλιτεχνικός διευθυντής DISFF), Παναγιώτης Ιωσηφέλης (επικεφαλής Εθνικού Σπουδαστικού Προγράμματος του Φεστιβάλ Δράμας) και Ντενίς Νικολάκου (επικεφαλής Cinematherapy DISFF).

Θα επιλεγούν τέσσερις συμμετέχοντες. Η διαμονή τους στην Ανάφη θα καλυφθεί από την οργανωτική ομάδα του Φεστιβάλ. Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τους ίδιους. Η γνώση της αγγλικής γλώσσας ενδείκνυται. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά αλλά υπάρχει πιθανότητα να συμμετάσχουν καλεσμένοι ομιλητές, οι οποίοι θα μιλήσουν στα αγγλικά.

Τα δύο Φεστιβάλ απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα για υποβολή αιτήσεων ενδιαφέροντος έως τις 16 Ιουνίου στο info@anafifilmfestival.com. Απαιτείται σύνοψη 100 λέξεων, σκηνοθετικό σημείωμα έως μία σελίδα («γιατί θες να κάνεις essay film;»), ένα αντιπροσωπευτικό visual (εικόνα/φωτογραφία που να εμπνέει τον σκηνοθέτη) και βιογραφικό του δημιουργού.

Περισσότερες πληροφορίες: info@anafifilmfestival.com (AnafiFF) και info@dramafilmfestival.gr (Γραμματεία Φεστιβάλ Δράμας).

 

 

Πηγή: protothema.gr

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Αρχίζει το πρόγραμμα περιφρούρησης και φύλαξης δασυλλίων στην Π.Ε Δράμας

Σύμφωνα με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γρηγόριου Παπαεμμανουήλ, συγκροτήθηκαν ομάδες περιφρούρησης και προστασίας των ευαίσθητων περιαστικών δασυλλίων του Νομού μας από τις εθελοντικές ομάδες που είναι ενταγμένες στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και της Οικολογικής Κίνησης και καταρτίστηκε Πρόγραμμα
Περιφρούρησης, προκειμένου για την πρόληψη και αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών για την θερινή περίοδο του έτους 2023.

Στην περιφρούρηση θα συμμετέχουν εθελοντικές οργανώσεις ενταγμένες στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και άλλοι φορείς.

Επιπλέον, οι κατά τόπους Δήμοι, έχουν τη δυνατότητα με τις εθελοντικές ομάδες που πιθανόν έχουν οργανώσει και σε συνεργασία με άλλους φορείς των περιοχών, να προβούν σε παρόμοιες δράσεις για την φύλαξη των ευαίσθητων
περιοχών (αλσυλλίων, χώρων αναψυχής κλπ) των διοικητικών ορίων των Δήμων τους.

Το Πρόγραμμα φύλαξης θα ισχύσει από 1 η Ιουνίου έως 30 Σεπτεμβρίου.

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Δήλωση Κωνσταντίνου Μπλούχου για τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαϊου 2023

“Φίλες και φίλοι, συμπολίτισσες και συμπολίτες της Δράμας…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία κατήγαγαν σαρωτική νίκη με πολύ σπουδαία διαφορά περίπου 21% απέναντι σε ένα γηρασμένο αντιπολιτευτικό συνονθύλευμα που πάλεψε με άρνηση και ύβρεις να σκοτεινιάσει το φως.

Το μέλλον της πατρίδας προδιαγράφεται λαμπρό, παρ’ όλο που, λόγω του ναρκοθετημένου από την απλή αναλογική αποτελέσματος, θα πρέπει να περιμένουμε λίγες εβδομάδες για την επόμενη κυβέρνηση.

Με τιμήσατε με χιλιάδες σταυρούς. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος κάθε κοινής προσδοκίας.

Προς ώρας, χρέος όλων είναι να μην αφήσουμε κανέναν εφησυχασμό να μας κυριεύσει λόγω του εκλογικού μας θριάμβου. Στα τέλη Ιουνίου, θα πρέπει να επαναλάβουμε αυτό τον θρίαμβο εξασφαλίζοντας μια μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία στην κυβέρνησή μας, ώστε η χώρα μας να πορευθεί απρόσκοπτα προς το μέλλον της προόδου και του φωτός που επιδιώκουμε.

Καλά συναπαντήματα… Στο δρόμο που χαράσσει η ευθύνη κι η αγάπη για τον τόπο μας! ”

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: