Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Με… Ferrari ο “φουσκωτός” συλληφθείς – Ο “Θαμνάκιας”, η εκκλησία και η εκτέλεση του “Dirty Harry”

Ολα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές για τη μαφιόζικη εκτέλεση – Η φωτογραφία “άλλοθι” στον Ασπρόπυργο μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Με… Ferrari και άλλα 5 πολυτελή, “γρήγορα”, Ι.Χ., κυκλοφορούσε ο 40χρονος body builder, που συνελήφθη για την συμμετοχή του στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Οι “ακριβές” του συνήθειες αναμένεται να δρομολογήσουν το επόμενο διάστημα έλεγχο από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου χρήματος, σε μια προσπάθεια να διασταυρωθεί εάν οι πηγές των εσόδων του, προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες που σχετίζονται με το χώρο της νύχτας.

Την ίδια ώρα, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που ερευνούν την δολοφονία του δημοσιογράφου, ο 40χρονος άνδρας είχε διακόψει για τουλάχιστον ένα χρόνο τις επαφές με τον αδερφό του, όμως λίγες ημέρες πριν την σύλληψη τους, άνοιξαν ξανά δίαυλο επικοινωνίας.

Τα δυο αδέρφια αναμένεται να απολογηθούν την Τετάρτη ενώπιον του Ανακριτή, ο οποίος δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να καλέσει για ανωμοτί κατάθεση και τα άλλα δύο πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για το συμβόλαιο θανάτου.

Οι αρχές εξετάζουν, ενδεχόμενη συμμετοχή των τεσσάρων ανδρών σε τουλάχιστον δύο ακόμα ανθρωποκτονίες, εκτός από αυτή του Γιώργου Καραϊβάζ και του πυγμάχου Χαρίλαου Κοντογιώργη γνωστού με το προσωνύμιο “Dirty Harry”. Σε περίπτωση που προκύψουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα λειτουργούσαν ως “ενοικιαζόμενοι” εκτελεστές, αναμένεται άμεσα να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης.

Τα… “ύποπτα” εγκαίνια

Εγκαίνια σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Δυτική Αττική, πραγματοποίησε τους προηγούμενους μήνες ο 40χρονος body builder. Τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας, διαπίστωσαν ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση, είχε τελικά άλλον ιδιοκτήτη.

Από την έρευνα των αρχών προέκυψε ότι ο συλληφθείς, έχει στην ιδιοκτησία του 1,5 βενζινάδικο, καθώς και μια επιχείρηση ενοικιάσεων μοτοσυκλετών στη Σαντορίνη. Παράλληλα η γυναίκα του φέρεται να διατηρεί καφετέρια στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου, στου Ζωγράφου. Το ενδιαφέρον των αρχών, κίνησε η… συλλογή ακριβών αυτοκινήτων του 40χρονου, ο οποίος φέρεται να αντικαθιστούσε συχνά τα συνολικά 6 Ι.Χ. που διέθετε, αγοράζοντας νεότερα μοντέλα.

Εκκλησία πριν τη σύλληψη

Πέντε ημέρες πριν από τη σύλληψη τους, ο 40χρονος body builder και ο 48χρονος αδερφός του, ιδιοκτήτης του λευκού βαν που συνδέεται με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, βρέθηκαν μαζί στην… εκκλησία.

Η κοινή τους παρουσία, φέρεται να καταγράφεται μετά από τουλάχιστον ένα χρόνο κατά τον οποίο τα δύο αδέρφια για άγνωστους λόγους είχαν διακόψει την μεταξύ τους επικοινωνία. Οι συλληφθέντες, άρχισαν να έρχονται ξανά σε επαφή μετά τη δημοσιοποίηση της πληροφορίας για την καταγραφή του επαγγελματικού βαν στα ΜΜΕ, αλλά και μετά τον έλεγχο της Οικονομικής Αστυνομίας στην εταιρεία καθαρισμού του 48χρονου και την κλήση του στη ΓΑΔΑ για εξηγήσεις.

Η φωτογραφία “άλλοθι” στον Ασπρόπυργο

Τρεις φορές, σε ίδιες περιοχές, ενεργοποιήθηκαν οι τηλεφωνικές συνδέσεις του 40χρονου body builder αλλά και του 50χρονου εμπλεκόμενου, λίγη ώρα μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Αρχικά ενεργοποιούν κεραίες που εξυπηρετούν την περιοχή του Κερατσινίου και της Νίκαιας (σημείο όπου βρίσκεται η εταιρεία “LS SOLUTIONS”).

Στη συνέχεια γίνεται το ίδιο στην περιοχή του Σκαραμαγκά, ενώ περί την 15:40΄ ώρα ενεργοποιούν κεραίες στον Ασπρόπυργο. Λίγα λεπτά νωρίτερα μάλιστα, στις 15:33΄ στο προφίλ του 50χρονου στο “FACEBOOK”, αναρτήθηκε δημοσίευση με μια από τις φωτογραφίες να απεικονίζει τους δύο άνδρες μπροστά από ένα φορτηγό στον Ασπρόπυργο. Η ανάρτηση- άλλοθι, γίνεται περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

 

Πηγή: thetoc.gr

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές της Καβάλας

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα βρίσκονται αρκετές περιοχές της Καβάλας μετά από διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 25 Απριλίου λόγω μίας βλάβης που αναζητούν συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ.

Πιο συγκεκριμένα οι περιοχές που δεν έχουν ρεύμα είναι :

Άγιος Λουκάς

Κηπούπολη

Νεάπολη

Βύρωνας

Καλαμίτσα

Χρυσοστόμου Σμύρνης – Ραψάνη

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδρίαση των Επιμελητηρίων για τα πνευματικά δικαιώματα

Συνάντηση των Επιμελητηρίων πραγματοποιήθηκε στη Αθήνα γύρω από το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων στα καταστήματα, θέλοντας να δοθούν λύσεις σε διάφορα ζητήματα που έχουν προκύψει με τους μουσικούς.

 

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Μουσείο των Τραίνων | Η ιστορία του Ελληνικού σιδηροδρόμου ζωντανεύει στην Δράμα

Οδοιπορικό του Enachannel και της εκπομπής «Κρυμμένοι θησαυροί», πραγματοποιήθηκε στην Δράμα και συγκεκριμένα στο Μουσείο των τραίνων το οποιο αποτελεί πόλο έλξης και ένα στολίδι για τη Δράμα.

Το μουσείο δημιουργήθηκε σε ένα συγκρότημα εσωτερικών και υπαίθριων εγκαταστάσεων στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της πόλης από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο ΜΕΑΣ Ήφαιστος.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en