ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής | «Αποχαιρετιστήρια» Βασιλόπιτα για τη Σοφία Μενεσελίδου

Η φετινή κοπή Βασιλόπιτας του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής ήταν «αποχαιρετιστήρια» για την πρόεδρό του Σοφία Μενεσελίδου, μετά την απόφασή της να μην είναι εκ νέου υποψήφια στις εκλογές του Μαΐου, μετά από είκοσι ένα χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά κατά τα οποία εξελέγη πέντε διαδοχικές φορές δημοτικός σύμβουλος.

Συγκινημένη η κ. Μενεσελίδου ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνοδοιπόρους της και «όλη την υπέροχη και μεγάλη οικογένεια του θεάτρου της πόλης μας», όπως είπε, και αναδράμοντας στο παρελθόν, απαρίθμησε το πολύ σημαντικό έργο που παρήχθη στους κόλπους του ΔΗΠΕΘΕ.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ και υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης, το διοικητικό συμβούλιο, εργαζόμενοι, συνεργάτες, και μέλη των ερασιτεχνικών θεατρικών εργαστηρίων του ΔΗΠΕΘΕ, αλλά και φίλοι, όπως ο βουλευτής Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά, έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο καφέ «Οχτώ».

Τα δύο φλουριά, της μεγάλης Βασιλόπιτας και στα Βασιλοπιτάκια, βρήκαν η Χρύσα Τακά, μέλος του Δ.Σ. και η Ελένη Αλεξοπούλου, μέλος του εργαστηρίου θεατρικής παιδείας του ΔΗΠΕΘΕ.

«Να είμαστε όλοι καλά και να συνοδοιπορήσουμε και στο νέο έτος με αγαστό και δημιουργικά θεατρικό τρόπο!», ευχήθηκε καταληκτικά η κ. Μενεσελίδου.

 

 

Inkomotini.news

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version