ΚΑΒΑΛΑ

Δήμος Καβάλας | Συνάντηση Δημάρχου με την αντιπολίτευση

Σε αρκετά καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου, των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και της γενικής γραμματέως του Δήμου.

Η κύρια συζήτηση επικεντρώθηκε στον ορισμό των νέων διοικήσεων νομικών προσώπων και ΔΕΥΑΚ, η απόφαση για την οποία αναμένεται να ληφθεί στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σημειώνεται ότι οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης συμφώνησαν σχετικά με τις θέσεις που θα λάβει κάθε παράταξη σε κάθε διοικητικό συμβούλιο. Ωστόσο, η επιβεβαίωση αυτών των θέσεων αναμένεται να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επίσης, συζητήθηκε η διαδικασία των θεμάτων που υποβάλλονται ως ερωτήσεις-προ ημερήσιας διάταξης από την αντιπολίτευση στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Επιβεβαιώνεται ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί και ότι κάθε δύο μήνες θα διεξάγεται ειδική συνεδρίαση “Συνεδρίαση Λογοδοσίας”, στην οποία θα συζητούνται μόνο θέματα που δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη των προηγούμενων συνεδριάσεων.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version