ΕΒΡΟΣ

Διδυμότειχο | Έκλεισε σε κούτα και εγκατέλειψε τρία νεογέννητα κουτάβια

Μέσα σε ένα χαρτόκουτο στο Διδυμότειχο εντοπίστηκαν τρία νεογέννητα κουτάβια που κάποιος έκλεισε εκεί μέσα προκειμένου να τα ξεφορτωθεί.

Το κουτί με τα κουτάβια εγκαταλείφθηκαν έξω από το κτήμα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Αδεσποτάκια Διδυμοτείχου» και όπως αναφέρουν σε ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κάμερα ασφαλείας τον κατέγραψε!

Αυτό λοιπόν που ζητάει η ομάδα «Αδεσποτάκια Διδυμοτείχου» από τον δράστη είναι να εμφανιστεί στο μέρος που άφησε τα τρία κουτάβια ειδάλλως το θέμα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Αναλυτικότερα αναφέρουν:

Την Τρίτη (16/01) λοιπόν βρήκαμε έξω από το κτήμα ένα κουτί τόσο ασφυκτικά κλειστό που τα μωρά που ειχαν κλείσει μέσα μετά βίας κατάφερναν να αναπνεύσουν.
Με το που τα βγάλαμε μέχρι και σήμερα οτι κ αν κάνουμε κλαίνε ασταμάτητα και ηρεμούν μόνο όταν ακουμπούν ανθρωπινο σώμα και νιώσουν ζεστασιά.
Γιατί συμβαίνει αυτο; Γιατί τους λείπει η μαμά που αμέλησες να στειρώσεις αλλά θέλησες να ξεφορτωθείς τα μωρά της... το οτι τα άφησες σ’ εμάς απ’ το να τα ρίξεις στα σκουπίδια δε σε κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Μετά λοιπόν απο κάποιες ημέρες σκέψεις σχετικά με το πως να χειριστούμε το συμβάν αποφασίσαμε το εξής: Θέλουμε να ενημερώσουμε και έσενα αλλά και οποιονδήποτε μελλοντικά πρόθυμο για την ίδια πράξη, οτι το κτήμα καταγράφεται σε 24ωρη βάση από κάμερες που υπάρχουν σε 2 σημεία, οπότε η αναγνώριση ήταν ακόμη πιο εύκολη.

Συνεπώς παρακαλούμε ο άνθρωπος που άφησε τα μωρά να εμφανιστεί εντός 3 ημερών διαφορετικά το υλικό θα παραδοθεί στην αστυνομία με οτι αυτό συνεπάγεται (5.000-15.000€ για κάθε μωρό και ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή).
Θα κοστίσει λιγότερο η φροντίδα των μωρών και οι στερώσεις τους. Γιατί επιτέλους πρέπει αυτό να σταματήσει. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αναλαμβάνουμε την ανευθυνότητα σας.

e-evros.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version