Quantcast
Connect with us

ΕΒΡΟΣ

Διδυμότειχο | Έκλεισε σε κούτα και εγκατέλειψε τρία νεογέννητα κουτάβια

Μέσα σε ένα χαρτόκουτο στο Διδυμότειχο εντοπίστηκαν τρία νεογέννητα κουτάβια που κάποιος έκλεισε εκεί μέσα προκειμένου να τα ξεφορτωθεί.

Το κουτί με τα κουτάβια εγκαταλείφθηκαν έξω από το κτήμα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Αδεσποτάκια Διδυμοτείχου» και όπως αναφέρουν σε ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κάμερα ασφαλείας τον κατέγραψε!

Αυτό λοιπόν που ζητάει η ομάδα «Αδεσποτάκια Διδυμοτείχου» από τον δράστη είναι να εμφανιστεί στο μέρος που άφησε τα τρία κουτάβια ειδάλλως το θέμα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Αναλυτικότερα αναφέρουν:

Την Τρίτη (16/01) λοιπόν βρήκαμε έξω από το κτήμα ένα κουτί τόσο ασφυκτικά κλειστό που τα μωρά που ειχαν κλείσει μέσα μετά βίας κατάφερναν να αναπνεύσουν.
Με το που τα βγάλαμε μέχρι και σήμερα οτι κ αν κάνουμε κλαίνε ασταμάτητα και ηρεμούν μόνο όταν ακουμπούν ανθρωπινο σώμα και νιώσουν ζεστασιά.
Γιατί συμβαίνει αυτο; Γιατί τους λείπει η μαμά που αμέλησες να στειρώσεις αλλά θέλησες να ξεφορτωθείς τα μωρά της... το οτι τα άφησες σ’ εμάς απ’ το να τα ρίξεις στα σκουπίδια δε σε κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Μετά λοιπόν απο κάποιες ημέρες σκέψεις σχετικά με το πως να χειριστούμε το συμβάν αποφασίσαμε το εξής: Θέλουμε να ενημερώσουμε και έσενα αλλά και οποιονδήποτε μελλοντικά πρόθυμο για την ίδια πράξη, οτι το κτήμα καταγράφεται σε 24ωρη βάση από κάμερες που υπάρχουν σε 2 σημεία, οπότε η αναγνώριση ήταν ακόμη πιο εύκολη.

Συνεπώς παρακαλούμε ο άνθρωπος που άφησε τα μωρά να εμφανιστεί εντός 3 ημερών διαφορετικά το υλικό θα παραδοθεί στην αστυνομία με οτι αυτό συνεπάγεται (5.000-15.000€ για κάθε μωρό και ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή).
Θα κοστίσει λιγότερο η φροντίδα των μωρών και οι στερώσεις τους. Γιατί επιτέλους πρέπει αυτό να σταματήσει. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αναλαμβάνουμε την ανευθυνότητα σας.

e-evros.gr

Click to comment

Απάντηση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Αλεξανδρούπολη | Βραβείο στην Α΄ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου

Βραβείο για την Πρόληψη και τον Έλεγχο των Νοσοκομειακών Λοιμώξεων και της Μικροβιακής Αντοχής “GRIPP – SNF”, απονεμήθηκε στην Α΄ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, υπό την Διεύθυνση της Καθηγήτριας Χειρουργικής ΔΠΘ Ελένης Ευφραιμίδου.

Η εν λόγω βράβευση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), μέσω του προγράμματος «GRIPP – SNF» το οποίο αποτελεί ένα πρωτοποριακό Πανελλήνιο Πρόγραμμα για την Πρόληψη και τον Έλεγχο των Νοσοκομειακών λοιμώξεων και της Μικροβιακής αντοχής και υλοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία.

Θερμά Συγχαρητήρια στην Διευθύντρια, στην Προϊσταμένη, στο σύνολο του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού της Α΄ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινική καθώς και στην Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης που ανέδειξαν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο γνώσεων, μα πάνω από όλα της Ανθρωπιάς και του ζήλου που διακατέχει το έμψυχο δυναμικό του Νοσοκομείου.

evros-news.gr

Continue Reading

ΕΒΡΟΣ

Έβρος | Σε Βουλγαρία και Τουρκία κάνουν ψώνια οι Ελλήνες

Η οικονομική πίεση που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές στην ελληνική αγορά είναι πράγματι σημαντική και επιφέρει αλλαγές στις αγοραστικές τους συνήθειες.

Η αναζήτηση πιο οικονομικών επιλογών είναι φυσική αντίδραση σε τέτοιες συνθήκες. Η διαφυγή στις γειτονικές χώρες για τις αγορές μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση για πολλούς, καθώς η Βουλγαρία και η Τουρκία μπορεί να προσφέρουν προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές λόγω διαφορών στο κόστος ζωής και των διαφορετικών οικονομικών συνθηκών που επικρατούν εκεί.

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Άγριος καυγάς στο Διδυμότειχο οδήγησε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι έναν 32χρονο

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε σε 35χρονο, ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια συνομήλικό του στο Διδυμότειχο, μετά από συμπλοκή που είχαν. Το θύμα νοσηλεύεται χειρουργημένος σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ενώ ο δράστης κρατείται και θα απολογηθεί την Δευτέρα στην ανακρίτρια Ορεστιάδας.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en