ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜ-Θ | «Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες του ΕΣΠΑ»

Μία αναλυτική ενημέρωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι επιχειρηματίες -υφιστάμενοι και επίδοξοι- που βρέθηκαν χθες (Παρασκευή) στο ξενοδοχείο Chris & Eve στην Κομοτηνή, όπου έγινε αναλυτική ενημέρωση για τις παροχές του ΕΣΠΑ. Πιο συγκεκριμένα, εκεί «η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Διαχειριστική Έργων Στήριξης ΜΜΕ – Οικονομική Συμβουλευτική ΑΜΘ (ΔΕΣΜ-ΟΣ Α.Μ.Θ), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ παρουσίασαν τις δράσεις:  

«Ενίσχυση για την ίδρυση επιχειρήσεων, κατά προτεραιότητα σε τομείς της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης»
«Ενίσχυση για τον εκσυγχρονισμό – Αναβάθμιση υφιστάμενων επιχειρήσεων, κατά προτεραιότητα σε τομείς της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης»  
 «Επενδυτικά σχέδια καινοτομίας, έρευνας και ανάπτυξης επιχειρήσεων στους κλάδους της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3)»

Κατερίνα Ιωαννίδου: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες
Όπως είπε η πρόεδρος του ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ Κατερίνα Ιωαννίδου πρόκειται για «πολύ δυνατά προγράμματα, που δίνουν πολύ καλές επιδοτήσεις» και κάλεσε όσους ενδιαφέρονται να βιαστούν για να υποβάλλουν τις σχετικές προτάσεις. Όπως εξήγησε η κα Ιωαννίδου «δίνουμε ένα βάρος στη μεταποίηση κυρίως για να δώσουμε και θέσεις εργασίας» ενώ εκτιμάται ότι οι χρηματοδοτήσεις είναι ικανές να δώσουν αναπτυξιακή ώθηση στην Περιφέρεια ΑΜΘ, αν φυσικά υπάρξει το σχετικό ενδιαφέρον.

Αυτό που έχει σημασία πάντως είναι το γεγονός ότι η προθεσμία υποβολής προτάσεων λήγει στο τέλος Απριλίου, οπότε οι ενδιαφερόμενοι έχουν μπροστά τους δύο μήνες για να ετοιμάσουν τους φακέλους τους.

Όπως λέει η κα Ιωαννίδου, η ενημέρωση από τον ΔΕΣΜ-ΟΣ δεν σταματάει στις εκδηλώσεις που γίνονται από πόλη σε πόλη, αλλά είναι διαρκής. «Όποιος  θέλει πληροφορίες μπορεί να προστρέχει σε μας και μετά το σεμινάριο. Εμείς δρούμε συμβουλευτικά.

Είμαστε εδώ για να λύσουμε όλες τις απορίες ώστε να μην κατατεθεί φάκελος με αστοχίες και χαθεί μια ευκαιρία», λέει συγκεκριμένα.

 

 

xronos

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version