ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Credicom | Πιάνουν δουλειά Θωμόπουλος – Σακελλαρίου

Νέος διευθύνων σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Credicom ανέλαβε ο Άνθιμος Θωμόπουλος, ενώ η Αναστασία Σακελλαρίου θα αποτελέσει έτερο εκτελεστικό μέλος. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της εταιρείας, ο κ. Θωμόπουλος και η κα Σακελλαρίου είναι τα υπεύθυνα πρόσωπα ενώπιον της Τράπεζας της Ελλάδας.

Στα σχέδια πλέον της Credicom είναι η έμφαση στη χρηματοδότηση επιχειρήσεων με επίκεντρο τις αναδιαρθρώσεις ενώ υπό εξέταση είναι και η απόκτηση δικτύου υποκασταστημάτων, μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που ορίζεται τους επόμενους μήνες. Η Atlas Merchant Capital, που έχει δηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στην ΑΜΚ με 100 εκ. ευρώ,  είναι μακροπρόθεσμος επενδυτής στον χρηματοικονομικό κλάδο, με παρουσία σε 8 τράπεζες διεθνώς, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Monte Dei Paschi στην Ιταλία, αλλά και για την απόκτηση της Εθνικής Τράπεζας Κύπρου.

Εξάλλου, όλα τα βλέμματα στρέφονται στα “κόκκινα δάνεια” που απασχολούν το σύνολο του τραπεζικού κλάδου τόσο σε επίπεδο αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης όσο και σε επίπεδο ευκαιριών που μπορεί κάποια να κρύβουν… Υπενθυμίζεται πως η Atlas Merchant Capital είναι μακροπρόθεσμος επενδυτής στον χρηματοικονομικό κλάδο, με παρουσία σε 8 τράπεζες διεθνώς, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Monte Dei Paschi στην Ιταλία, αλλά και για την απόκτηση της Εθνικής Τράπεζας Κύπρου.

Ειδικότερα, το νέο Δ.Σ. της Credicom έχει ως εξής:

Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος: Matthew Dewitt Hansen

Διευθύνων Σύμβουλος (CEO), Εκτελεστικό Μέλος: Άνθιμος Θωμόπουλος

Εκτελεστικό Μέλος: Αναστασία Σακελλαρίου

Μη Εκτελεστικό Μέλος: David Ira Schamis

Μη Εκτελεστικό Μέλος: Timothy James Kacani

Μη Εκτελεστικό Μέλος: John Sims Sawyer

Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος: Δημήτριος Πασσάς

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version