ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστούγεννα στην Παναγία | Με «μισή χαρά» γιόρτασαν οι κάτοικοι της συνοικίας

Το απόγευμα της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου 2019 ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας  υπό την «μπαγκέτα» του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναγίας «Το Κάστρο».
Οι κάτοικοι της συνοικίας ετοίμασαν μία «λαμπερή» γιορτή για όλους, με ένα σύντομο θεατρικό δρώμενο στον εσωτερικό χώρο του τζαμιού Χαλίλ Μπέη, με κλόουν, λιχουδιές αλλά και δώρα για τα παιδιά από τον Άη Βασίλη, με χριστουγεννιάτικα κεράσματα για τους μικρούς αλλά και με ζεστό γλυκό κρασί για τους μεγάλους.

Φυσικά, η εκδήλωση «Χριστούγεννα στην Παλιά Μουσική» κορυφώθηκε παραδοσιακά με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο κέντρο του αύλειου χώρου, ενώ τη βραδιά πλαισίωσαν μέλη του Συλλόγου Φίλων Μουσικής με «Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλες τις εποχές και τόπους».

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου της Παναγίας Φώτης Λαζαρίδης, αφού καλωσόρισε όλους στην εκδήλωση, είπε πως η φετινή γιορτή πραγματοποιείται υπό τη «σκιά» της απόρριψης του «Προγράμματος της Παναγίας» από την Αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας . «Η χαρά μας είναι σήμερα μισή», είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λαζαρίδης είπε: «Αυτό το Πρόγραμμα ήταν απαραίτητο για την Παναγία. Θα γίνονταν τόσα πολλά πράγματα για τη συνοικία μας, πράγματα που τα ζητούσαμε εδώ και χρόνια, αλλά και άλλα, καινοτόμα και αναπτυξιακά. Δεν υπάρχουν λόγια. Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα μακάρι να γίνει κάτι να αλλάξει αυτή η απόφαση, αλλά τώρα πλέον είναι αργά, δυστυχώς»!

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση «Χριστούγεννα στην Παλιά Μουσική»:

 

πηγη:kavalapost

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version