Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Χρήστος Μέτιος | Η Καβάλα αξίζει πολύ καλύτερα από αυτά που είχε μέχρι τώρα

Δημοσιεύτηκε

στις

Μήνυμα νίκης προς τους ψηφοφόρους και ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα ότι δεν θα συνεργαστεί με όσους υπονόμευσαν το έργο της διοίκησής του και ευκαιριακά άλλαξαν στρατόπεδο έστειλε από την Καβάλα, κατά την εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου στην κατάμεστη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου GALAXY ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση, Χρήστος Μέτιος το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαΐου 2019.

Στην ομιλία του ο κ. Μέτιος αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Καβάλας, στην μακραίωνη ιστορία της, στην αναπτυξιακή προοπτική που της δίνουν τα λιμάνια της και οι λοιπές υποδομές της, σε συνδυασμό με την τουριστική άνθηση που γνωρίζει από την ολοένα και μεγαλύτερη προσέλευση ντόπιων και ξένων τουριστών, ενώ αναλυτική και εκτενή αναφορά έκανε στα έργα υποδομών της ΠΕ Καβάλας τα οποία χρηματοδότησε η ΠΑΜ-Θ και τα οποία συνολικά -μαζί με το οδικό τμήμα Σταυρός-Άγιος Αθανάσιος και το αρδευτικό του Νέστου- ξεπερνάνε τα 200 εκ. ευρώ.

Τα βασικότερα σημεία της ομιλία του Χρήστου Μέτιου

Τα έργα υποδομών

Οι θαλάσσιες μεταφορές παίζουν έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της Καβάλας. Για αυτόν τον λόγο, διεκδικούμε από την κυβέρνηση την  αναβάθμιση των υποδομών του εμπορικού και του αστικού λιμένα. Για τον εκσυγχρονισμό του αρδευτικού δικτύου της δυτικής κοιλάδας του Νέστου, έχουμε πλήρη μελέτη την οποία υποβάλλουμε στο Υπουργείο για χρηματοδότηση με προϋπολογισμό 11,5 εκ. ευρώ. Δρομολογήσαμε τον αυτοκινητόδρομο Δράμα-Καβάλα.

Δεσμεύσαμε 75 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας για το τμήμα Σταυρός-Άγιος Αθανάσιος, που έχει πλήρη ωριμότητα και μέσα στο 2019 εκτιμούμε ότι θα ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία. Κάνουμε, επίσης, συντηρήσεις και χρηματοδοτούμε έργα και μελέτες στο οδικό δίκτυο σε όλο τον Νομό.

Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω:

 • Στη χρηματοδότηση μελετών για την κατασκευή ισόπεδων κόμβων
 • Στις ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο της Θάσου
 • Στην κατασκευή γέφυρας στο Λιμένα Θάσου
 • Στη χρηματοδότηση της μελέτης για την Περιμετρική της Καβάλας
 • Στη χρηματοδότηση της μελέτης για τη διαπλάτυνση του δρόμου που οδηγεί στο αεροδρόμιο
 • Στη χρηματοδότηση της μελέτης για τη μετατροπή του ημικόμβου της Εγνατίας Οδού στην Πέρνη σε πλήρη κόμβο
 • Στη χρηματοδότηση της μελέτης για την κατασκευή νέου ημικόμβου της Εγνατίας στο Οφρύνιο

Θέλω να σταθώ επίσης στο γεγονός ότι μετά την πτώση της γέφυρας στην οδό Νυρεμβέργης, αναλάβαμε ως Διοίκηση της Περιφέρειας την πρωτοβουλία και την ευθύνη και μετά από αίτημά μας που εγκρίθηκε, θα χρηματοδοτήσουμε μελέτες αποκατάστασης της γέφυρας, τις οποίες αναθέτουμε στην Εγνατία Οδό μέσω προγραμματικής σύμβασης.

Σας ανέφερα τα σημαντικότερα έργα για την Καβάλα. Φυσικά υπάρχουν κι άλλα. Για την Καβάλα, το συνολικό ποσό των έργων ξεπερνά τα 104 εκατομμύρια ευρώ,  χωρίς να προσθέσω τα έργα που διεκδικούμε από την κυβέρνηση και χωρίς να προσθέσω τα 75 εκατομμύρια του δρόμου Καβάλα-Δράμα, γιατί τα έχω ήδη συμπεριλάβει στα έργα της Δράμας.

Πολιτικό μήνυμα σε όσους τον υπονόμευσαν από την ανάληψη των καθηκόντων του

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, για ακόμη μια φορά ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας με όσους τον υπονόμευσαν. Είπε χαρακτηριστικά: «Τον Οκτώβριο του 2016, μετά το θάνατο του Γιώργου Παυλίδη, του σημαντικού αυτού αυτοδιοικητικού άνδρα με τη μεγάλη προσφορά στον τόπο μας, ανέλαβα τη διοίκηση της Περιφέρειας και την αρχηγία της παράταξης. Από την πρώτη στιγμή έγινε φανερό ότι η εκλογή μου δυσαρέστησε κάποιους, μέσα και έξω από την παράταξη και έθεσαν σε εφαρμογή ένα σχέδιο υπονόμευσής μου. Στηρίχθηκαν σε μια μικρή μειοψηφία πρόθυμων περιφερειακών συμβούλων, οι οποίοι «ανακάλυψαν» ότι διαφωνούσαν μαζί μου όταν δεν υποχώρησα στις προσωπικές τους απαιτήσεις. Συμπαραστάτες τους, κάποια Μέσα Ενημέρωσης και κάποια ψεύτικα προφίλ στο Facebook, που κάθε μέρα δημιουργούσαν αρνητικές εντυπώσεις για μένα, χωρίς να κάνουν καμία ουσιαστική κριτική στο έργο μας και χωρίς να προτείνουν τίποτα το συγκεκριμένο.

»Το έχω ξαναπεί: η κριτική και οι διαφορετικές απόψεις δεν με ενοχλούν. Άλλωστε είναι αδύνατο να συμφωνούμε όλοι σε όλα τα θέματα.

»Στα 17 χρόνια όμως που έχω συμπληρώσει στην Αυτοδιοίκηση σε κρίσιμες θέσεις ευθύνης, δε θυμάμαι άλλη φορά να έχει γίνει παρόμοια εκστρατεία λάσπης. Και όσο κι αν προσπάθησαν, δεν με πτόησαν. Και ούτε κατάφεραν να πείσουν την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και τον πρόεδρο, Κυριάκο Μητσοτάκη να μη δώσει την ξεκάθαρη στήριξή του στην υποψηφιότητά μου. Μια στήριξη που με τιμά και μου δίνει δύναμη. Παρόλα τα εμπόδια, έπρεπε να προχωρήσουμε μπροστά. Και αυτό κάναμε. Και σήμερα από την Καβάλα το λέω ξεκάθαρα: προχωράμε δυναμικά και αποφασιστικά. Ξεκαθαρίζω επίσης ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με ανθρώπους που υπονόμευσαν το έργο της Διοίκησής μας και ενώθηκαν ευκαιριακά βάζοντας το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον του τόπου και της παράταξης».

Να σημειωθεί ότι το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Βαγγέλης Παππάς, ο υποψήφιος δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας, Χαράλαμπος Δράκος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καβάλας, Χρήστος Μιχαλίτσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μάρκος Δέμπας και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Βασίλης Λεμονίδης, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος, Βιβή Σοφιανού.

Οι 19 υποψήφιοι για την Καβάλα και τη Θάσο

Εκλογική Περιφέρεια Θάσου

 1. Γεωργαλά Αργυρή του Θεοδώρου
 2. Ζαμπέκος Παναγιώτης του Νικολάου

Εκλογική Περιφέρεια Καβάλας

 1. Αγγελιάδης Ιορδάνης του Δημητρίου
 2. Αντωνιάδης Κωνσταντίνος του Συμεών
 3. Αποστόλου Μυλωνά Χριστίνα του Χαράλαμπου
 4. Βασάκη Ευδοκία του Χρήστου
 5. Βουλγαράκη Αικατερίνη του Νικολάου
 6. Γεωργόπουλος Λεωνίδας του Χρήστου
 7. Καβούκη Ευαγγελία του Γρηγορίου
 8. Κολυβάς Αθανάσιος του Γερασίμου
 9. Κωστέρογλου Ελένη Πλουσία του Ευαγγέλου
 10. Μουζενίδου Σοφία του Ηλία
 11. Μπάης Κυριάκος του Θεοδώρου
 12. Μωυσόγλου Ανδρονίκη του Διαμαντή
 13. Πολίτης Αλέξιος (Αλέξης) του Κωνσταντίνου
 14. Σαμοθρακίτη Ευαγγελία του Αθανασίου
 15. Τοκατλίδου Ευαγγελία του Λαζάρου
 16. Τσιάντος Βασίλειος του Δημητρίου
 17. Τσουμάκης Παύλος του Φρειδερίκου

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Ο πατέρας που έκανε ένα διαφορετικό δώρο στο σχολείο της κόρης του

Δημοσιεύτηκε

στις

Όταν η μάθηση αναπτύσσεται μέσα σ’ ένα περιβάλλον όμορφο, όπου οι ψυχροί λευκοί τοίχοι των τάξεων γεμίζουν χρώματα, σχήματα, πρόσωπα, μοτίβα μεταμορφώνοντας κυριολεκτικά τον χώρο του σχολείου, όπου καθημερινά τα παιδιά περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους, τότε αυτή η μάθηση γίνεται πραγματική απόλαυση. Έχοντας αυτό ως γνώμονα ένας επαγγελματίας, συντηρητής έργων τέχνης στο επάγγελμα και πατέρας μαθήτριας στο 3ο γυμνάσιο Καβάλας αποφάσισε να κάνει ένα διαφορετικό δώρο στο σχολείο όπου φοιτά η κόρη του, κάνοντας όλους τους μαθητές κοινωνούς της τέχνης.

 

 

Ο λόγος για τον Γιώργο Μιχαηλίδη, που δώρισε στο σχολείο 74 έργα τέχνης, τα οποία μετέφερε ο ίδιος και τα τοποθέτησε μόνος του μέσα στις τάξεις μεταμορφώνοντας κυριολεκτικά το σχολείο σε μια πρωτότυπη έκθεση με έργα τέχνης που τα παιδιά μπορούν να θαυμάζουν καθημερινά.

Μάλιστα, θέλοντας οι μαθητές να βγουν ακόμα πιο ωφελημένοι από την πρωτοβουλία του, κάτω από κάθε έργο τέχνης τοποθέτησε μια πλακέτα με κείμενο που αναφέρεται στην ιστορία του ζωγραφικού έργου, τον δημιουργό του, το ρεύμα που αντιπροσωπεύει, τι εκφράζει και άλλα ενδιαφέροντα ενημερωτικά στοιχεία.

 

 

Μιλώντας στο ΑΠΕ–ΜΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης υπογράμμισε ότι η ιδέα για τη δωρεά των έργων ήρθε μετά από μια συζήτηση που είχε με την κόρη του και τους συμμαθητές της, που μάλλον ένιωθαν βαρετά μέσα σε μια τάξη με άσπρους τοίχους. Επιπλέον, μετά από τόσα χρόνια ως συντηρητής έργων τέχνης θέλησε να κάνει μια άυλη επένδυση, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στην τέχνη και στα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει. Να σημειωθεί πως το 3ο γυμνάσιο Καβάλας, το παλιό γυμνάσιο θηλέων, όπως το γνωρίζουν οι περισσότεροι κάτοικοι της πόλης, είναι μια από τις παλαιότερες σχολικές μονάδες, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει εκσυγχρονιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

 

 

«Μετά από μελέτη όλων των τάξεων του σχολείου, αλλά και των εσωτερικών κοινόχρηστων χώρων» σημειώνει ο κ. Μιχαηλίδης μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, «δημιουργήσαμε μια διαρκή έκθεση τέχνης, επιλέγοντας ένα συνδυασμό εβδομήντα τεσσάρων έργων τέχνης, αντιπροσωπευτικών των πιο χαρακτηριστικών ρευμάτων και καλλιτεχνών της δυτικής τέχνης. Παίρνοντας αυτή την πρωτοβουλία πιστεύω ότι όχι μόνο ομορφύναμε το χώρο όπου περνούν ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς τους τα παιδιά μας, αλλά συγχρόνως με την καθημερινή τους επαφή με την τέχνη, δίνουμε το έναυσμα για συζήτηση, δημιουργία, και διεύρυνση των οριζόντων τους».

 

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ

parallaximag

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΒΡΟΣ

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην ιδιωτικοποίηση του νέου λιμανιού

Δημοσιεύτηκε

στις

Καθυστέρηση, προφανώς λόγω της προεκλογικής περιόδου, παίζουν κάποιοι στην κυβέρνηση για τους διαγωνισμούς παραχώρησης δραστηριοτήτων στα περιφερειακά λιμάνια, με αρχή από την Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα.

Παράγοντες της αγοράς μεταφορών, που ενδιαφέρονται για τη διαδικασία παραχώρησης των μεγάλων λιμένων, υποστηρίζουν πως το υπουργείο Ναυτιλίας στην ουσία κρύβεται και καθυστερεί τις διαδικασίες, ώστε να ξεκινήσουν οι διαγωνισμοί παραχώρησης δραστηριοτήτων σε κάποια από τα δέκα μεγάλα περιφερειακά λιμάνια που λειτουργούν με τη μορφή της Ανώνυμης Εταιρείας. Ετσι, καθυστερεί εδώ και εβδομάδες η ολοκλήρωση της (άτυπης) διαβούλευσης μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ, υπουργείου Ναυτιλίας και διοικήσεων λιμένων ώστε να προχωρήσει ο πρώτος διαγωνισμός που αφορά τα λιμάνια Αλεξανδρούπολης και Καβάλας.

Στο υπουργείο Ναυτιλίας φαίνεται πως κλείνουν τα μάτια και σε πρωτοβουλίες των διοικήσεων των περιφερειακών λιμανιών που δεν συνάδουν με τις ορθές πρακτικές διαχείρισης μιας κρατικής επιχείρησης. Πρόκειται για περιπτώσεις που έχουν εντοπιστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΤΑΙΠΕΔ οι οποίες έχουν φτάσει μέχρι του σημείου να στείλουν στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης συγκεκριμένα περιστατικά. Προς το παρόν, πάντως, ικανοποιητική ανταπόκριση από πλευράς διοικήσεων δεν υπάρχει. Ετσι προ ημερών έλαβαν από το ΤΑΙΠΕΔ, που ελέγχει το 100% των μετοχών των δέκα οργανισμών λιμένων, πρόσθετη «υπενθύμιση» για την ανάγκη «επιμελούς διαχείρισης».

Όπως έχει γράψει το Euro2day.gr, στην περίπτωση των λιμένων Αλεξανδρούπολης και Καβάλας θα παραχωρηθούν οι εμπορευματικοί σταθμοί, οι οποίοι θεωρούνται συμπληρωματικοί. Στην Καβάλα (λιμένας «Φίλιππος Β«) επικεντρώνονται στα χύδην φορτία ενώ στην Αλεξανδρούπολη στα containers κ.λπ. Έτσι αναμένεται να δοθεί η δυνατότητα στους υποψήφιους επενδυτές να διεκδικήσουν και τις δύο παραχωρήσεις. Ετσι αυξάνονται οι πιθανότητες παραχώρησης και των δύο τερματικών σταθμών, γιατί αν παραχωρηθεί ξεχωριστά π.χ. μόνο αυτός της Αλεξανδρούπολης, πιθανώς θα περιοριστεί το ενδιαφέρον για αυτόν της Καβάλας.

Το ενδιαφέρον για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης θεωρείται δεδομένο, κυρίως αν συνδυαστεί με τα ενεργειακά σχέδια στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και με τον γνωστό σχεδιασμό για σιδηροδρομική διασύνδεση με τα βουλγαρικά λιμάνια στον Εύξεινο Πόντο (Μπουργκάς, Βάρνα).

Στην Καβάλα, οι εργασίες κατασκευής του εμπορικού λιμένα «Φίλιππος Β’»ξεκίνησαν το 1990. Σήμερα, «το εμπορικό λιμάνι διαθέτει κρηπίδωμα μήκους 400 μέτρων, βάθος στο κρηπίδωμα 11,5 μέτρων και χώρο διαχείρισης και αποθήκευσης φορτίων 50.000 τετραγωνικών μέτρων. Με τις υφιστάμενες υποδομές μπορούν να εξυπηρετηθούν ταυτόχρονα 2 πλοία μήκους 190 μέτρων και ένα πλοίο Ro-Ro».

sofokleous10

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Νέα απόφαση χρηματοδότησης δημοτικού έργου

Δημοσιεύτηκε

στις

Νέα απόφαση χρηματοδότησης του δημοτικού έργου στο κτίριο πρώην ΕΟΚ υπέγραψε χθες η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης. Η τροποποίηση που περιγράφεται φαίνεται να αφορά λεπτομέρειες του έργου, από αυτές που απασχολούν μόνο τις υπηρεσίες.

Το συγκεκριμένο έργο των 2 εκ ευρώ θα ανακαινίσει εκτεταμένους χώρους στο ακίνητο ώστε αυτοί να φιλοξενήσουν δημοτικές υπηρεσίες. Ανάδοχος υπάρχει και μάλιστα έχει πληρωθεί προκαταβολή για να ξεκινήσει. Αυτό φαίνεται ότι θα γίνει τον προσεχή Ιούνιο. Με τη νέα απόφαση του Υπουργείου μαθαίνουμε λεπτομέρειες των επεμβάσεων αλλά και των χαρακτηριστικών του ιστορικού κτιρίου:  Ο Δήμος Καβάλας πρόκειται να προβεί σε αποκατάσταση, ανακαίνιση, ανάδειξη και ενεργειακή αναβάθμιση του 1ου ,2ου ορόφου και του μισού υπογείου προκειμένου να προχωρήσει στη μεταστέγαση δημοτικών υπηρεσιών στο κτίριο του πρώην ΕΟΚ (Ελληνικός Οργανισμός Καπνού), επί της οδού Κ.Παλαιολόγου 4.

Το κτίριο βρίσκεται σε σημαντική θέση σε σχέση με ένα πλέγμα διαδρομών ιστορικού και πολιτιστικού χαρακτήρα, στο κέντρο της Καβάλας. Υφιστάμενο κτίσμα: Το πρώην κτίριο ΕΟΚ, δόμησης 9.448,10 τ.μ., βρίσκεται σε οικόπεδο 2.998,00 τ.μ.. Το εν λόγω κτίριο κατασκευάστηκε σε δύο φάσεις, αρχικά η Α πτέρυγα και μετά η Β πτέρυγα.

Παρεμβάσεις στο κτίσμα: Οι παρεμβάσεις αφορούν το μισό υπόγειο καθώς και τον 1οκαι 2ο όροφο. Στο τμήμα του υπογείου το οποίο θα περιλαμβάνει αποθηκευτικούς χώρους.

1ος και 2ος όροφος: Η διαμόρφωση των χώρων θα γίνει έτσι ώστε να αποτελέσουν γραφεία για τη στέγαση των διοικητικών και τεχνικών υπηρεσιών του δήμου, της γραμματείας, του γραφείου δημάρχου, αντιδημάρχου, το κυλικείο, το W.C., καθώς και των χώρων αρχείων – αποθηκών.

proininews

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ

Οι νέοι ενημερώνουν για τις αυριανές εκλογές

Δημοσιεύτηκε

στις

Τα περίπτερα των εκλογών που λειτούργησαν τις προηγούμενες ημέρες και εβδομάδες στην κεντρική πλατεία δεν ήταν λίγα. Ήταν πάρα πολλά. Ένα από αυτά θα λειτουργήσει ακόμα και την Κυριακή το πρωί (αύριο). Πρόκειται για το περίπτερο που ενημερώνει για τις ευρωεκλογές. Η πρωτοβουλία είναι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το περίπτερο όλο αυτό το διάστημα λειτούργησε στην κεντρική πλατεία με εθελοντές νέους από την ομάδα « Διάλογος Νέων»

Η συγκεκριμένη ομάδα των νέων της Καβάλας είναι γνωστή από την πραγματοποίηση προσομοίωσης του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας τα Καλοκαίρια του 2017 και του 2018. Η ίδια ομάδα ετοιμάζεται μία ακόμη και ακόμη καλύτερη προσομοίωση που θα γίνει το διάστημα 11 με 14 Ιουλίου και πάλι στο δημαρχείο. Είναι μια ομάδα με νέους που είναι ιδιαίτερα δραστήριοι και συχνά εμφανίζουν και άλλη ενδιαφέρουσα δραστηριότητα στην πόλη.

Στο περίπτερο βοήθησαν για την ενημέρωση των πολιτών. Λειτούργησαν το περίπτερο πρωί και απόγευμα ενώ έλαβαν ειδική άδεια προκειμένου το περίπτερο τους (στο κάτω μέρος της κεντρικής πλατείας) να λειτουργήσει και το Σαββατοκύριακο. Επί της ουσίας προτρέπουν τους πολίτες να λάβουν μέρος στις εκλογές, να ψηφίσουν, να λάβουν μέρος ειδικότερα στις ευρωεκλογές ώστε να μειωθεί η αποχή. Αυτό άλλωστε είναι το περιεχόμενο των εντύπων που μοιράζουν. Επειδή πρόκειται για μία παιδιά που είναι πρόθυμα, ταυτόχρονα παρέχουν και άλλες πληροφορίες. Ειδικά σε ηλικιωμένους ανθρώπους -μέσω του διαδικτύου- απαντούν σε ερωτήσεις για το που ψηφίζει κάθε πολίτης κτλ Το περίπτερο και σήμερα Σάββατο αλλά και αύριο θα λειτουργεί .Η ομάδα των νέων εθελοντών αποτελείται από αρκετά άτομα που με μεγάλη χαρά επιστρατεύτηκαν για να πείσουν τους πολίτες και να τους διευκολύνουν να λάβουν μέρος στις αυριανές εκλογές.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ

Αρέσει σε %d bloggers: