ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Χρηματοδοτείται το “Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου” στην Καβάλα

Οριστικά χρηματοδοτείται η πρόταση Δήμου Καβάλας- Επιμελητηρίου- Εμπορικού Συλλόγου για το πρόγραμμα «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου». Η ένσταση που κατατέθηκε έγινε δεκτή. Μάλιστα η πρόταση διορθώνει κι αυξάνει τη βαθμολογία της. Είναι η 17η στη σειρά, σε πανελλαδικό επίπεδο. Το συνολικό κόστος της επένδυσης είναι 2 εκατομμύρια ευρώ και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το ΕΣΠΑ. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα αλλάζει πρόσωπο το ιστορικό κέντρο της Καβάλας, Οι παρεμβάσεις-αναπλάσεις προβλέπεται να γίνουν στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, που θεωρείται το ιστορικό κέντρο της πόλης. Το πρόγραμμα επίσης προβλέπει και παρεμβάσεις στην όψη των καταστημάτων, επίσης 100% χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ.

Για το θέμα έκαναν δηλώσεις η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας και ο Δημοσθένης Τουλκίδης ως σύμβουλος του έργου ο οποίος μάλιστα προχώρησε και στην παρακάτω ανάρτηση μετά την έγκριση του προγράμματος.

“Εγκρίθηκε το “Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Καβάλας”, μετά την άρτια και τεκμηριωμένη ένσταση που υποβάλαμε!
17η από τις 68 προτάσεις στην συνολική κατάταξη, εξασφαλίζει 1.784.669,04 €, για την ανάπλαση της αγοράς του Αγίου Νικολάου και τους γύρω δρόμου με προεξάρχουσα την Κουντουριώτου!
…… Είναι Έργα. Όχι λόγια!”

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version