Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Χ. Χρυσανίδης: «Αν δεν έβλεπα προβλήματα στη διοίκηση Μουριάδη δεν θα υπήρχε λόγος να κατέβω στις εκλογές»

Αισιόδοξος ότι ο συνδυασμός του θα φτάσει μέχρι το τέλος και μάλιστα με καλό αποτέλεσμα δήλωσε στον KavalaNews 102,8 ο υποψήφιος δήμαρχος Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

Είπε πως δεν είναι τόσο δύσκολο να στελεχωθεί το ψηφοδέλτιο καθώς δεν απαιτούνται τόσοι πολλοί υποψήφιοι όπως ακούγεται, ενώ τόνισε πως τις επόμενες ημέρες θα κάνει κι άλλες ανακοινώσεις ονομάτων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Για τις φήμες ότι δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος και ότι λίγο πριν την τελική ευθεία θα συμπράξει με τον Θεόδωρο Μουριάδη ο κ. Χρυσανίδης το απέκλεισε λέγοντας:

«Αν δεν έβλεπα προβλήματα στη διοίκηση Μουριάδη δεν θα υπήρχε λόγος να κατέβω στις εκλογές.

Η εγκατάλειψη είναι πολύ μεγάλη σε πολλά σημεία της πόλης. Το Περιγιάλι μου θυμίζει την Ηρακλείτσα του 2003 όταν ανέλαβα στον τότε δήμο Ελευθερών.

«βλέπω τον πληθυσμό της πόλης μας συνεχώς να μικραίνει και πόλεις που είχαμε αφήσει πίσω μας στην περιφέρεια να μας ξεπερνάνε. Υπάρχει μια ομορφιά απίστευτη στην ακτογραμμή της Καβάλας αλλά εγκατάλειψη. Φιλοδοξούμε να δώσουμε μια διαφορετική προοπτική σε αυτή την πόλη.

Στόχος είναι να αναστρέψουμε τον κατήφορο που έχουμε πάρει.

Ο κόσμος θα επιλέξει όχι με τις πολιτικές μας πεποιθήσεις αλλά με το τι μπορεί να κάνει ο καθένας μας», είπε ο κ. Χρυσανίδης.

Πρότεινε μάλιστα τη διεξαγωγή ενός debate μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων.

Για το ναυάγιο στη σύμπραξη Κλειτσιώτη – Ιωσηφίδου είπε ότι δεν του κάνει εντύπωση.

Τόνισε ότι είχε προτείνει στους δύο υποψηφίους δημάρχους να συμπράξουν με τον ίδιο επικεφαλής, «τους είπα ελάτε να κάνουμε ένα κοινό σχήμα. Δεν ήθελαν εμένα επικεφαλής. Συνέχισαν μόνοι τους και τελικά δεν κατάφεραν να συμπράξουν. Τα γεγονότα δείχνουν ότι μάλλον είχα δίκιο που δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία.

Στόχος είναι να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα στην πόλη. Θα ήταν καλύτερα να ήμουν εγώ επικεφαλής.

Δεν είναι εγωιστικό αυτό που λέω, απλώς δείχνει η εμπειρία που έχω στην αυτοδιοίκηση ως δήμαρχος.

Γι’ αυτό είπα να συμπράξουμε. Καλό όμως θα ήταν οι συζητήσεις να γίνουν πριν ανακοινώσουμε συνδυασμούς.

Από τη στιγμή που ανακοινώσαμε ήταν δύσκολο να προχωρήσουμε σε σύμπραξη

Αυτό που έχει σημασία είναι ποιο μοντέλο διοίκησης θα ακολουθήσεις.

Αν ξέρεις να διοικήσεις μπορείς να πετύχεις πολλά χωρίς να ταλαιπωρείς τον κόσμο».

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Στην Ξάνθη ο πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός

Στην Ξάνθη, βρέθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Γιώργος Στασινός, ο οποίος αρχικά συνάντησε φορείς της περιοχής και ενημερώθηκε απο τους ίδιος για θέματα που αφορούν την πόλη της Ξάνθης και γενικότερα για θέματα της θράκης. Ενω στην συνέχεια ο κ. Στασινός, συμμετείχε σε ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Ξάνθης, όπου στην εκδήλωση αυτή ενημερώθηκαν οι μηχανικοί του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Θράκης για σημαντικά έργα του Τεχνικού Επιμελητηρίου τόσο Παννελλαδικά όσο σε τοπικό επίπεδο, όπως είναι ο ενιαίος ψηφιακός χάρτης, ο οποίος θα περιλαμβάνει όλα τα γεωχωρικά δεδομένα που απετούνται για οποιδήποτε αδειοδότηση, ενω στην ενημέρωση τέθηκε και το θέμα του Εθνικού Μητρωόυ Υποδομών, το οποίο θα περιλαμβάνει τα δεδομένα απο όλες τις δημόσιες υποδομές.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Αυξημένη η καταναλωτική κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Ξάνθης

Ικανοποιήση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα εμπορικά καταστήματα της Ξάνθης, με την καταναλωτική κίνηση να εμφανίζει άνοδο, καθώς στην περιοχή απο τις 22 Απριλίου φιλοξενούνται πανω απο 1400 μαθητές μουσικών σχολείων με τους συνοδούς τους και τους καθηγητές τους, στα πλαίσια της εκδήλωσης” Ξάνθη, πόλις Ονείρων”, με την εκδήλωση να ολοκληρώνεται το Σάββατο 27 Απριλίου.

Η αισιοδοξία ωστόσο, απο την πλευρά των επαγγελματιών συνεχίζεται και για τις επόμενες ημέρες καθώς αναμένεται οτι θα υπάρξει αυξημένη καταναώτική κίνηση και κατα την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, με τους καταναλωτές να κάνουν ψώνια και δώρα για τους αγαπημένους τους για το Πάσχα.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Οδεύει προς μακροχρόνια μίσθωση ή πώληση το Παλιό Νοσοκομείο της Καβάλας

Δυο είναι τα πιθανά σενάρια για την αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου τα οποία προκρίνονται στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας.

Όπως έκανε γνωστό στο ENA Channel ο Δήμαρχος Καβάλας τα δύο αυτά σενάρια είναι είτε η μίσθωσή τού κτιρίου για τα επόμενα 50 χρόνια είτε η πώλησή του.

Πάντως στην περίπτωση που θα αποφασιστεί η εκμίσθωση του κτιρίου αυτό θα γίνει μέσω διαγωνισμού πιθανότατα ακόμα και εντός του καλοκαιριού.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en