LIFESTYLE

Billie Eilish | Το συγκλονιστικό βίντεο της ξεγυμνώνει το body shaming μέσα σε ελάχιστα λεπτά

Ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της στην παγκόσμια μουσική σκηνή λόγω της ιδιαίτερης φωνής της, του ταλέντου της, αλλά και της ευαισθησίας που τη διακρίνει. Ο λόγος για την Billie Eilish, η οποία μέσα από ένα σύντομο βίντεο στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα ενάντια στο body shaming.

Το φιλμ της 18χρονης τραγουδίστριας έχει διάρκεια μόλις 3 λεπτά, αλλά είναι αρκετά για να ξεγυμνώσουν το body shaming και όλους εκείνους που επικρίνουν τα σώματα και τις στιλιστικές επιλογές των ανθρώπων. Άλλωστε και η ίδια έχει υιοθετήσει ένα ιδιαίτερο στυλ.

Ο αρχικός στόχος ήταν το βίντεο να προβληθεί κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης περιοδείας της στις ΗΠΑ, η οποία, όμως, αναβλήθηκε λόγω του κορονοϊού. Έτσι, η Billie Eilish αποφάσισε να το δημοσιεύσει η ίδια στα social media, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους χρήστες.

«Θα θέλατε να είμαι πιο αδύνατη; Πιο αδύναμη; Πιο ήπια; Πιο ψηλή; Θα θέλατε να είμαι ήσυχη; Σας προκαλούν οι ώμοι μου; Το στήθος μου; Το στομάχι μου; Οι γοφοί μου; Το σώμα με το οποίο γεννήθηκα δεν είναι αυτό που θα θέλατε; Έχεις άποψη για τις απόψεις μου, για τη μουσική μου, για τα ρούχα μου, για το σώμα μου. Μερικοί άνθρωποι μισούν αυτά που φοράω, σε άλλους αρέσουν. Άλλοι τα χρησιμοποιούν για να ασκήσουν κριτική σε άλλους, άλλοι για να ασκήσουν κριτική σε εμένα, σας νιώθω να με παρακολουθείτε, πάντα», λέει μεταξύ άλλων και απευθυνόμενη στους επικριτές.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version