ΘΑΣΟΣ

Back-to-back ξενοδόχων Καβάλας-Θάσου με αποστολή Ρουμάνων δημοσιογράφων και ταξιδιωτικών πρακτόρων

Mε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αλλά και χρήσιμη συνάντηση που μπορεί να αποφέρει πολλαπλά κέρδη για την περιοχή μας, σφραγίστηκε η παρουσία της 40μελούς αποστολής Ρουμάνων δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Την Παρασκευή το απόγευμα η Ρουμάνικη αποστολή αφήχθη στην Καβάλα όπου οι μεν δημοσιογράφοι, κυρίως εφημερίδων ευρείας κυκλοφορίας και τηλεοπτικών σταθμών περιηγήθηκαν στην πόλη, και οι δε τουριστικοί πράκτορες είχαν μία back to back συνάντηση με τους ξενοδόχους της Καβάλας και της Θάσου. Το back to back είναι συνήθης πρακτική όπου πράκτορες και ξενοδόχοι κάθονται απέναντι σε τραπέζια και αφού συζητούν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες των ξενοδοχείων επιδιώκεται το κλείσιμο συμβολαίων με τους πράκτορες για την θερινή σεζόν. Η διαδικασία αυτή εξελίσεται έως ότου ολοι οι τουριστικοί πράκτορες καθήσουν απέναντι από τον κάθε ξενοδόχο μέχρι να αποφασίσουν να κλείσουν τις συμφωνίες.
Το back to back φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Lucy και ο πρόεδρος των ξενοδόχων Καβάλας Αντώνης Μιτζάλης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα της συνάντησης.
Αισιόδοξος για το άνοιγμα μίας νέας αγοράς για την Καβάλα εμφανίστηκε και ο διευθυντής του ξενοδοχείου Galaxy Γιώργος Σκλήρης.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version