Quantcast
Connect with us

KATOIKIA

Aristiplan | Εξοικονομώ – Αυτονομώ για ένα Έξυπνο Σπίτι

Το νέο και πολύ-αναμενόμενο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ για ένα Έξυπνο Σπίτι» ανοίγει σύντομα τις πύλες του και προσφέρει μεγάλα οφέλη πρωτίστως στο Περιβάλλον, αλλά και σε ιδιοκτήτες και την εγχώρια οικονομία. Σε λίγες ημέρες αναμένουμε την προδημοσίευση του Οδηγού Προγράμματος, αλλά συλλέξαμε κάποιες από τις σημαντικότερες αλλαγές και σας τις παρουσιάζουμε.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ

Αναλαμβάνουμε όλες τις απαιτούμενες διεργασίες: τη τακτοποίηση αυθαιρεσίας, την έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης, εκπόνηση των απαραίτητων μελετών και έκδοση των απαιτούμενων αδειών, τη διαχείριση ολόκληρης της διαδικασίας του προγράμματος μέχρι και την κατασκευή όλων των εργασιών – με το κλειδί στο χέρι!

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

Ξεκινάμε άμεσα την κατασκευή των εργασιών σας χωρίς να επιβαρυνθείτε ολόκληρο το κόστος. Δέσμευσή μας είναι η υψηλή ποιότητα των υλικών και της κατασκευής. Παρακολουθήστε μερικές από τις κατασκευές μας στα παρακάτω βίντεο.

Αφήστε σε εμάς τον συντονισμό και την επίβλεψη των συνεργείων και παρακολουθήστε το σπίτι σας να μεταμορφώνεται!

Τα νέα δεδομένα του Εξοικονομώ

Έναρξη αιτήσεων – Προϋπολογισμός

  • Αρκετά μεγαλύτερος προϋπολογισμός προγράμματος – από περίπου 300 εκ. € τον Β’ Κύκλο στα 850 εκ. € για το νέο Εξοικονομώ Αυτονομώ,
  • Έναρξη υποβολής αιτήσεων για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: 4 Νοεμβρίου 2020,

Μεγαλύτερη επιδότηση

  • Νέα – ευνοϊκότερα ποσοστά επιδότησης έως 85%,
  • Επιδότηση και των μεγάλων εισοδημάτων έως 120.000,00 € Οικογενειακό.
  • Μέγιστος προϋπολογισμός ανά κατοικία: 50.000,00 € (από 25.000,00 €),
  • Δυνατότητα για πάνω από 1 αιτήσεις ανά Α.ΦΜ. και έως 100.000,00 € αθροιστικά,

Ενεργειακή Αναβάθμιση

  • Επιλέξιμες κατοικίες ενεργειακής κατηγορίας ίσης ή μικρότερης της Γ,
  • Απαίτηση για ενεργειακή αναβάθμιση τουλάχιστον κατά 3 κατηγορίες,

Απλούστερη διαδικασία

  • Ποιο συχνές υποβολές αιτήσεων – διαρκώς ανοικτή πλατφόρμα από το 2021,
  • Απλοποιημένη και ταχύτερη υποβολή αιτήσεων,

Νέες εργασίες

  • Φωτοβολταϊκά,
  • Συστήματα αποθήκευσης ενέργειας (μπαταρίες),
  • Έξυπνα συστήματα διαχείρισης ενέργειας – Smart Home,
  • Φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων,
  • Συστήματα μηχανικού αερισμού,

Επικοινωνήστε μαζί μας για την δωρεάν έγκυρη και πλήρη ενημέρωσή σας και την άμεση έναρξη προετοιμασίας του φακέλου.

 

Αρίστη Σταματοπούλου

251 110 285 / 6972 585 605

www.aristiplan.gr

 

Click to comment

Απάντηση

KATOIKIA

Kourtidis Group & Real Estate Expo 2022

Εντυπωσιακή η συμμετοχή της Kourtidis Group στη Real Estate Expo North

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νέο προϊόν «6% – Η λύση στον πληθωρισμό»

Στις 20 Νοεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε η Real Estate Expo North, το κορυφαίο event για το real estate στη Βόρειο Ελλάδα. Ο όμιλος εταιρειών Κουρτίδη, με ηγετικό ρόλο στον κλάδο εδώ και 26 χρόνια και με δραστηριότητα και φυσική παρουσία με 6 γραφεία σε Παραλία Οφρυνίου, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Ν. Ηρακλείτσα και Θάσο, είχε εντυπωσιακή συμμετοχή.

Όσοι επισκέφτηκαν τον εκθεσιακό χώρο στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ – Helexpo, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα έργα, τις υπηρεσίες αλλά και ένα σημαντικό νέο προϊόν του ομίλου με εξαιρετικό επενδυτικό ενδιαφέρον. Κυρίαρχο θέμα και προϊόν της Kourtidis Group που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά επίσημα στους επαγγελματίες του real estate, ήταν το «6% – Η λύση στον πληθωρισμό». Η ειδική εκδήλωση παρουσίασης, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα.

Για το «6%» ενημερώθηκε επίσης πλήθος επισκεπτών και υποψήφιων Ελλήνων και ξένων επενδυτών από τους συμβούλους ακινήτων της RE/MAX Choice, της κτηματομεσιτικής εταιρείας του ομίλου. Παρουσιάστηκαν επιπλέον όλες οι υπηρεσίες και τα έργα της Kourtidis Group, κάνοντας έτσι γνωστό σε όλους πως ακολουθεί τη δομή της κάθετης ολοκλήρωσης, καθώς δραστηριοποιείται στους τομείς των κατασκευών, του real estate, των επενδύσεων και του hospitality. Ανακοινώθηκαν επιπλέον όλες οι εξελίξεις γύρω από το μεγάλο όραμα του ομίλου, το project Alexandrou Chora.

 

Μέσα στις τρεις αυτές ημέρες πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις με προσωπικότητες των επιχειρήσεων, των επενδύσεων, αλλά και της πολιτικής. Ανάμεσα σε αυτούς ο Υφυπουργός Εσωτερικών Αρμόδιος για Θέματα Μακεδονίας-Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας.

 

Η διοίκηση της Kourtidis Group δεν έκρυψε την ικανοποίησή της από την αποτελεσματικότητα της παρουσίας του ομίλου στην Real Estate Expo North. Ο πρόεδρος του ομίλου κ. Νίκος Κουρτίδης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Ήταν σημαντικό το γεγονός ότι ένιωσα την ανάγκη και την διάθεση των ανθρώπων του χώρου μας να συνεργάζονται και να μοιράζονται. Αυτή την ανάγκη ο όμιλός μας την έχει μεταφράσει εδώ και χρόνια σε πραγματικές συνεργασίες και σε πετυχημένες συμφωνίες. Η έκθεση ήταν μια ιδανική ευκαιρία να καλέσουμε τους συναδέλφους μας σε συνεργασία με βάση ένα νέο προϊόν με πολλαπλά οφέλη για τον πελάτη και εμάς».

Η αντιπρόεδρος του ομίλου κα Κωνσταντίνα Δημητρόβα πρόσθεσε πως «Όλες οι συζητήσεις που κάναμε με επενδυτές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό είχαν μια κοινή βάση. Ήταν όλοι εντυπωσιασμένοι με την δραστηριότητα μας, την περιοχή μας και τις προοπτικές ανάπτυξης σε αυτήν. Αναμένουμε με ενθουσιασμό  και αισιοδοξία τις εξαιρετικές  εξελίξεις και τα θετικά αποτελέσματα των συναντήσεών μας».

Continue Reading

KATOIKIA

4o Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης – Ζώα συντροφιάς : Έχουμε και έμεις δικαιώματα

Διαδικτυακή δράση του 4 ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης – «Ζώα συντροφιάς: Έχουμε κι εμείς δικαιώματα!»

Την Παρασκευή 26/2/2021 στο 4 ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης έλαβε χώρα διαδικτυακή δράση στο πλαίσιο της πιλοτικής εφαρμογής των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων που υλοποιούνται στο σχολείο μας και του προγράμματος με τίτλο «Ζώα συντροφιάς: Έχουμε κι εμείς δικαιώματα!». Μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με την κ. Βαλαβάνη Σοφία, σύμβουλο της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης και ενεργό μέλος του φιλοζωικού σωματείου «Κιβωτός». Τα παιδιά, αφού ενημέρωσαν την κ. Βαλαβάνη για τις δραστηριότητες
που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος, ως μικροί δημοσιογράφοι της υπέβαλαν τις ερωτήσεις τους για το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ενώ παράλληλα εκείνη τα ενημέρωσε για τη σωστή φροντίδα των ζώων συντροφιάς, δεσποζόμενων και αδέσποτων.

Με το κλείσιμο της εκδήλωσης οι μαθητές και οι μαθήτριες συνειδητοποίησαν για ακόμη μία φορά πως τα ζώα, που αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ζωής μας, έχουν δικαιώματα και
πως, αν ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας για την προστασία τους, θα ακουστούμε πιο πολύ! Ομάδα Έργου των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων: Κιτσάτη Μαρία, υπεύθυνη καθηγήτρια για την
υλοποίηση των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων της Α΄ Γυμνασίου και Μιντσίδου Μαρία, διευθύντρια Τη διαδικτυακή δράση μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?list=PLrugAxAK_GyHKFJE9UPyYbh3A-YFyDGNo&v=wKMlpggQSGc&feature=emb_logo

Το βίντεο «Ζώα συντροφιάς: Έχουμε κι εμείς δικαιώματα!», που δημιούργησαν μαθητές/μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου στο πλαίσιο του προγράμματος, στη διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=CM7NUPN_5O0

Τις υπόλοιπες δραστηριότητες που υλοποιούνται στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων στο ιστολόγιο:

https://blogs.sch.gr/4gymalex/

Continue Reading

KATOIKIA

Εξοικονομώ – Αυτονομώ: Τα κριτήρια για το νέο πρόγραμμα

καβαλα ακινητα, εξοικονομω, αυτονομώ

Ο Κώστας Σκρέκας ανακοίνωσε ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες για το νέο «Εξοικονομώ-Αυτονομώ»

Ο Κώστας Σκρέκας ανακοίνωσε ότι το ενδιαφέρον του κόσμου για το νέο «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», οδηγεί την κυβέρνηση στο να επισπεύσει τις διαδικασίες για την εκκίνηση του προγράμματος. «Μέχρι το τέλος καλοκαιριού, θα ανακοινώσουμε το νέο ακόμη πιο στοχευμένο πρόγραμμα, στην προσπάθεια μας να μειώσουμε το περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα των νοικοκυριών και την οικονομική επιβάρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού» σημείωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στα ΝΕΑ.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος εξήγησε ότι στο νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» θα λαμβάνονται υπόψη τα παρακάτω κριτήρια:

  • η ηλικία κατασκευής του κτιρίου
  • το ποσοστό ενεργειακής αναβάθμισης
  • οι βαθμοημέρες – δηλαδή οι ημέρες ψύχους και υπερβολικής ζέστης –
  • μαζί με τα εισοδηματικά κριτήρια, για την αξιολόγηση των αιτήσεων.

«Μέσα από αυτή τη σημαντική δράση στοχεύουμε, επίσης, στην καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας», σημείωσε.

Προτεραιότητα η υπογειοποίηση των καλωδίων ρεύματος

Ο κ. Σκρέκας υπογράμμισε πως «έχουμε θέσει στον ΔΕΔΔΗΕ ως προτεραιότητα την υπογειοποίηση των καλωδίων στις περιοχές με υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης βλαβών ή ατυχημάτων κατά τη χειμερινή και καλοκαιρινή περίοδο. Γιατί μπορεί τον χειμώνα να υπάρχει κίνδυνος μπλακ άουτ στο δίκτυο από χιονοπτώσεις ή ισχυρούς ανέμους και αντίστοιχα το καλοκαίρι από πυρκαγιές.

Προωθούμε ένα έργο με αρχικό προϋπολογισμό ύψους 200 εκατ. ευρώ, που ένα μεγάλο μέρος του έχουμε προτείνει να χρηματοδοτηθεί από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης. Ταυτόχρονα επιταχύνουμε το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και σταδιακής ψηφιοποίησης του ηλεκτρικού δικτύου της χώρας, με επενδύσεις ύψους 3,5 δισ. ευρώ σε βάθος δεκαετίας».

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en