ΔΡΑΜΑ

Από την Ένωση Κυριών Δράμας – Σ.Α.Φ. θα τιμηθεί ο Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Ανδρών Θεσσαλονίκης Λ. Παπαδόπουλος

Πιστή στο ραντεβού της η παραδοσιακή και βυζαντινή χορωδία της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας ετοιμάζεται για έκτη συνεχή χρονιά να παρουσιάσει την μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία «Μια Βόλτα στην Ελλάδα VI».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου και ώρα 20:30 στο πλαίσιο των Ελευθερίων στο θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας «Σωκράτης Δημητριάδης».  Η χορωδία θα ταξιδέψει το κοινό με τραγούδια προερχόμενα από τις όμορφες περιοχές της Ελλάδας. Θα ακουστούν μελωδίες από την Κρήτη έως την Θράκη και από το Ιόνιο έως τα Δωδεκάνησα. Η μικρή έκπληξη της βραδιάς θα είναι οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου, οι οποίοι συμμετέχουν με πάθος και όρεξη σε κάθε εκδήλωση που πραγματοποιεί η Ένωση Κυριών Δράμας. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί ένα πρόσωπο ορόσημο της προσφοράς και της αλληλεγγύης ο Πρόεδρος της Φιλόπτωχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης (Φ.Α.Α.Θ.) κος Λεωνίδας Παπαδόπουλος (Δρ. Νομικής-Πανεπιστημιακός Δάσκαλος). Ο κύριος Λεωνίδας Παπαδόπουλος όπως και η Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης είναι στενοί συνεργάτες της Ένωσης Κυριών Δράμας αλλά και πολύτιμοι φίλοι. 

Καλούμε όλον τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση συμμετέχοντας κι αυτοί σε αυτό το μουσικό ταξίδι. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Δράμας και την ΔΕΚΠΟΤΑ. 

Να είστε όλοι εκεί!

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ-Σ.Α.Φ.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version