ΔΡΑΜΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας για την γιορτή της αγοράς της Δράμας

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023, η Ονειρούπολη υποδέχεται την “ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΟΡΑΣ”, μια εκδήλωση που αναμένεται να γεμίσει τους δρόμους με χαρά, χρώματα και γιορτινή ατμόσφαιρα. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης, αποφασίζεται η προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων. Αυτή η απόφαση προσφέρει στους πολίτες την ευκαιρία να περιπλανηθούν ανάμεσα στα περίπτερα, να απολαύσουν ψώνια και να ανακαλύψουν το μαγικό της εορταστικής περιόδου με μια ευχάριστη πεζοπορία στον πανέμορφο κόσμο της Ονειρούπολης.

Και πιο συγκεκριμένα :

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ TΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ
Έχοντας υπόψη :
1. Τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ.2 του Ν.2696/99 “Περί Κωδικός Οδικής Κυκλοφορίας”.
2. Την υπ΄αριθ.4313/23/2563567 από 20-12-2023 αναφορά – πρόταση του Τμήματος Τροχαίας Δράμας.
3. Το γεγονός ότι η κυκλοφορία των οχημάτων δύναται να πραγματοποιείται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από άλλες οδούς.
4. Το γεγονός ότι η εν λόγω ρύθμιση αποτελεί έκτακτη περίπτωση και επιβάλλεται από ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας για αντιμετώπιση τελείως προσωρινής κατάστασης, από τις διατάξεις της παρούσας δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του Δημοσίου και αποσκοπούντες στην αποτροπή ενδεχομένου ατυχήματος και την προστασία των διερχομένων.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

  1. Απαγορεύουμε την κυκλοφορία την στάση και την στάθμευση των οχημάτων όλων των κατηγοριών (εκτός των οχημάτων έκτακτης ανάγκης) στις οδούς Γ. Ζερβού, Βελισαρίου, Άρμεν, Σμύρνης, Κωνσταντινουπόλεως, Γ. Παπανδρέου (από Κάσσου έως Βεργίνας) και στην οδό Μ. Αλεξάνδρου (από Κ.Νταή έως Αγίας Σοφίας) το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 κατά τις ώρες 17:00΄- 20:00΄ για την υλοποίηση των εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας, στα πλαίσια της Ονειρούπολης 2023, καθόσον θα πραγματοποιηθούν στις οδούς αυτές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.
    Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από παράπλευρες οδούς, σύμφωνα με τη σήμανση που θα τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό με την βοήθεια ορισθέντων τροχονόμων του ΤΤ Δράμας.
  2. Οι παραβάτες της παρούσας θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, η δε εκτέλεσή της ανατίθεται στους Αστυνομικούς Υπαλλήλους.
  3. Η παρούσα να δημοσιευθεί στον ημερήσιο τύπο και να αναρτηθεί στους συνήθεις τόπους δημοσίων ανακοινώσεων . –

ΠΡΟΣ
1) Τ.Τ. ΔΡΑΜΑΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1) ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
2) ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ
3) ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΔΡΑΜΑΣ
4) ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ Δ.Α. ΔΡΑΜΑΣ
5) ΚΕΝΤΡΟ R/T Δ.Α.ΔΡΑΜΑΣ
Ο
Δ Ι Ε Υ Θ Υ Ν Τ Η Σ

ΚΑΠΕΛΛΑΚΗΣ Αντώνιος
Αστυν. Διευθυντής

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version