ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανέλαβε τη Δόξα Δράμας ο Ανυφαντάκης

Προπονητής της Δόξας Δράμας μπορεί να θεωρείται ο Κώστας Ανυφαντάκης. Μένει να γίνει γνωστή επίσημα η είδηση, κάτι που θα ακολουθήσει εντός των επομένων ωρών.

Ο Ανυφαντάκης έτσι με… ολίγη καθυστέρηση, γιατί ήταν υποψήφιος και πριν από καιρό, θα καταλάβει την θέση του προπονητή στους “μαυραετούς” και ειδικότερα μετά την αποχώρηση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ο οποίος παραιτήθηκε μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ.

Ο Ανυφαντάκης ήταν εκ των προτέρων στο στόχαστρο της διοίκησης της Δόξας Δράμας κι έτσι αναλαμβάνει τα ηνία της, οπότε θα καθοδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 τη σεζόν που ξεκινά το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη στην πορεία του Ρεθυμνιώτη προπονητή, ο οποίος προσπαθούσε εδώ και καιρό να βρεθεί σε μια υψηλότερη κατηγορία μετά το επιτυχημένο πέρασμα από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ όπου άφησε την σφραγίδα του στην ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, αποδεικνύεται ότι οι ομάδες της Βόρειας Ελλάδας… πάνε στον Ανυφαντάκη, αφού έχει εργαστεί ακόμη στην Καβάλα αλλά και στον Πανθρακικό.

Πηγή : athlitiko.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version