ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανδρέας Καραπιπερίδης | « Δυστυχώς δεν φτάνει αυτή η νίκη, πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω»

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιπποκράτη Κω έκανε ο προπονητής της Energean Kavala BC Ανδρέας Καραπιπερίδης.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Περιμένατε τόσο εύκολα να έρθει η νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είναι ψηλά στη βαθμολογία;

Απάντηση: Σίγουρα όχι. Δεν μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να  σκεφτούμε, τέτοιο αποτέλεσμα. Το μόνο που μας ενδιέφερε είναι να κερδίσουμε έστω και μ` έναν πόντο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Ξεκινήσαμε λάθος στην αρχή του παιχνιδιού. Στη συνέχεια ασκήσαμε μεγάλη πίεση που έδωσε πολύ εύκολο χώρο στον αντίπαλο. Μετά ανεβάσαμε την πίεση στο μισό του γηπέδου και νομίζω ότι ομαδικά λειτουργήσαμε πολύ καλά. Κλείσαμε και με τους ψηλούς αρκετά τους χώρους ενώ εκεί ο Ιπποκράτης έχει υπεροπλία. Μπήκανε και τα τρίποντα, οπότε όλα ήρθανε πιο εύκολα. Δυστυχώς αυτό δεν φτάνει. Πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω, αρχής γενομένης από το άλλα Σάββατο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για ξεκούραση.  Το μυαλό μου είναι από τώρα στο επόμενο παιχνίδι. Όσο πάει θα το παλέψουμε, αυτό είναι δεδομένο.

Ερώτηση: Ο Σκλήβας που τραυματίστηκε τι έχει;

Απάντηση: Ο Σκλήβας προφανώς χτύπησε από την πτώση που είχε από ένα καλάθι. Θα πάει στο γιατρό και θα ξέρουμε ακριβώς το πρόβλημα του. Ευελπιστούμε να μην έχει κάτι σοβαρό. Εχει ανέβει πολύ τον τελευταίο καιρό. Θέλουμε να είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο δύσκολο φινάλε του πρωταθλήματος.

Ερώτηση: Υπάρχουν κάποια παιχνίδια στοχευμένα εκτός έδρας;

Απάντηση: Όχι βέβαια. Όλα τα παιχνίδια για μας είναι τελικοί. Το λέω ξεκάθαρα. Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί, είτε παίξεις με τον καλύτερο, είτε με τον χειρότερο.

Ερώτηση:  Πως εξηγείται ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια βάζει η ομάδα λίγους πόντους σε σχέση με τα εντός;.

Απάντηση: Με τον ερχομό του Σίμας η ομάδα δείχνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτό το έδειχνε και πριν, τώρα έγινε ακόμη μεγαλύτερη. Έχουμε πιο σωστές πρωτοβουλίες. Την προηγούμενη εβδομάδα παίζαμε με τον Ηρακλή που νομίζω ότι θα βγει δεύτερος και θα ανέβει δικαιωματικά στην Α1 κατηγορία.  Δε νομίζω ότι το προηγούμενο παιχνίδι αποτελεί κριτήριο.

proininews

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version